10 bijzondere overnachtingen

0

10 bijzondere overnachtingen. Wat zijn de meeste bijzondere plekken waar we de afgelopen jaren sliepen.

In de woestijn, India

Tijdens onze kamelensafari in Rajasthan, India sliepen we een nacht op een duin in de woestijn. Kijken naar de vallende sterren en wakker worden met zand overal. 

Boomhut in Laos

Tijdens de Gibbon Experience in Laos sliepen we twee nachten op 35 meter hoog in een boom. Een geweldig uitzicht.

Zouthotel in Bolivia

Een hotel helemaal gemaakt van zout. Je kunt het bezoeken tijdens de Salar Uyuni tour in Bolivia.

Ryokan in Japan

We sliepen in een traditionele Ryokan in Japan. Slapen op een rieten mat die terwijl je aan het dineren bent wordt opgemaakt. Ook badderen in een privé Onsen hoort bij de Japanse ervaring.

Homestay in Granada, Nicaragua

In Granada woonde we een week bij een lokale familie. Dit was een van de vele dochter van het gezin. Favoriete hobby dansen op MTV Latino.

Eco hotel, Jordanië

De Feynan Eco Lodge is een bijzonder hotel. ‘s avonds wordt het hele hotel verlicht door kaarsen.

Homestay Ban Kong Lo, Laos

In dit dorpje werden we door het dorpshoofd ingedeeld voor een home stay bij een ouder echtpaar dat geen woord Engels sprak.

Privé eiland Pandan North

Pandan North een privé eiland en een echt paradijsje. De schildpadden die hier hun vaste huisje hebben maken het extra mooi.

Uitzicht op Taj Mahal, Agra

Dit guesthouse was dan niet zo speciaal het uitzicht vanaf het dakterras was wel heel bijzonder. Wil wil er nou niet ontbijten of een biertje drinken met uitzicht op de Taj Mahal.

El Retiro Lodge, Lanquin, Guatemala

Een heel fijn plekje om te slapen in Guatemala. Wat was er bijzonder de eco toilet maar vooral het sfeertje. Djenga spelen en gezamenlijk eten met andere backpackers.

Na 10 jaar reisbloggen en meer dan 60 bezochte landen delen we graag onze top 10 bijzondere overnachtingen in foto’s (in willekeurige volgorde) met jullie.  Check ook onze andere top 10 lijstjes.

Wat was de bijzonderste plek waar jij op reis hebt overnacht?

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan 30 met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië. Ze begon de website in 2014 om ervaringen en tips voor (toen nog) reizen met een baby te delen. Inmiddels is Gezin op Reis de grootste website in Nederland over vakanties met kinderen wereldwijd. Jouw bron voor goede, betrouwbare informatie die jullie vakantie een stuk makkelijker maakt.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.