Home / Voorbereiding / Producten / Review: Aeromoov Air Layer buggy inleg – waardoor je baby minder zweet

Review: Aeromoov Air Layer buggy inleg – waardoor je baby minder zweet

Zweet jou kindje altijd veel? Of ga je op vakantie naar een zonnige warme bestemming? De Aeromoov Air Layer, een autostoel- en buggy-inleg, helpt je baby om minder te zweten.

Wat kan je doen als je kindje veel zweet

Sommige kindjes zijn van nature warmbloediger dan anderen en hebben het snel warm. Onze dochter heeft daar geen last van, maar tijdens onze vakantie naar Vietnam, Cambodja en Thailand, toen ze net één jaar oud was, had ze duidelijk last van de warmte. Wanneer we haar uit de buggy haalden was de achterkant van haar hoofdje en nekje vaak nat. Helemaal als ze geslapen had, kreeg ze zelfs kleine warmtepukkeltjes.

Als je naar een warme bestemming gaat met een baby moet je hier bij het inpakken rekening mee houden. Je baby zweet veel meer in gewone kleren dan in luchtige katoenen pakjes. Ook moet je zorgen voor een goede zonebescherming (zonnebrand, petje) en extra water of andere vloeistoffen geven.

We hadden ook een buggy inleg en het was fijn zodat ze comfortabeler zat. Bovendien konden we thuis die inzet makkelijk schoonwassen. Babyzweet in de Maxi-Cosi of in de buggy gaat stinken.

buggy inleg

We hingen ook vaak een dekentje voor de buggy als ze sliep, zodat ze in de schaduw zat. De buggy-inzet die wij mee hadden was een gewone stoffen inzet en niet eentje die speciaal bedoeld om je kindje cool te houden. Ze is nu te groot voor een buggy maar gelukkig wilde een van mijn vriendinnen met jong kindje de Aeromoov Layer voor ons testen. Dit product, speciaal gemaakt om te voorkomen dat je baby heet en zweterig wordt, is niet alleen te krijgen als buggy-inleg. Er zijn ook verschillende versies verkrijgbaar voor in de autostoel. Ook peuters en kleuters die veel zweten en waarvoor de airco in de auto onvoldoende luchtcirculatie geeft hebben hier dus baat bij.

Bekijk hier de actuele prijzen en beschikbare modellen van de Aeromoov Air Layer of lees hier meer reviews.

Aeromoov Air Layer

De Aeromoov Air Layer heeft aan de onderkant een 3D honingraatstructuur die speciaal ontworpen is om warmte af te voeren. Zo wordt het achter het rugje en nekje niet te heet. De bovenkant is gemaakt van 80% organisch katoen en heeft een stevige structuur.

aeromoov air layer

Een baby zit er gewoon lekker in en wij merken daadwerkelijk verschil bij hoe heet een kindje aanvoelt. Je kunt het ook voelen aan de oppervlakte van de Aeromoov Air Layer, hoewel als je echt in een hittegolf terecht komt, je baby nog steeds zal gaan zweten.

Je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren en een aantal verschillende modellen: groep 0+ die past in een autostoel voor de allerkleinsten, de wel bekende Maxi-Cosi. Groep 1 voor autostoelen van groep 1, groep twee voor autostoelen van groep 2/3 voor oudere kinderen van 4 tot 12 jaar en groep B, een Air Layer voor in de buggy.

aeromoov air layer

De Aeromoov Air Layer heeft dezelfde voordelen als een reguliere buggy-inleg of badstof hoes voor de kinderwagen. Het is wasbaar, prettig mocht er een ongelukje gebeuren. Je Maxi-Cosi en buggy blijven hierdoor langer mooi.

Bekijk hier de actuele prijzen en beschikbare modellen van de Aeromoov Air Layer of lees hier meer reviews. Heb je nog geen goede buggy? Check ook onze review voor de beste reisbuggy’s.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top