Home / Nederland / Noord-Holland / 6 superleuke Airbnb’s op Texel

6 superleuke Airbnb’s op Texel

Ben je op zoek naar een leuke Airbnb op Texel? Of wellicht niet eens specifiek naar een Airbnb, maar kom je er nu achter dat alle bekende plekken hartstikke vol zitten en enorme prijzen vragen? Lees dan verder!

Airbnb heeft een ruime keuze uit mooie appartementen en vakantiehuisjes op Texel. Van knusse huisjes tot ruime groepsaccommodatie voor families of vriendengroepen. En wist je dat je ook hele gave strandhuisje kunt huren op Texel? Check naast Airbnb vooral ook het toffe aanbod van Natuurhuisje op Texel of check de mooie woningen van Villapark Vogelmont.

Wat is Airbnb?

Mocht je het gemist hebben: Airbnb is een online marktplaats waar je accommodaties kunt huren en verhuren. Het is mogelijk om enkel een bed, een kamer of een heel privé-appartement te boeken. In dit blog met leuke Airbnb’s op Texel hebben we alleen privéaccommodaties opgenomen waar je geen badkamer of andere faciliteiten hoeft te delen met de host.

Wat Airbnb uniek maakt, is dat jij niet alleen de verhuurder van het appartement waar je verblijft moet beoordelen, maar dat jij zelf ook beoordeeld wordt. Hierdoor is het een erg betrouwbaar platform en verhuurders doen echt hun best om je ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Airbnb is bovendien toch net een stukje persoonlijker dan een hotel. Je kunt van te voren contact met elkaar hebben en tips uitwisselen.

Alle foto’s zijn gebruikt met toestemming van Airbnb en eigendom van de verhuurders. Mochten links niet langer werken dan is dit omdat Airbnb de pagina structuur heeft veranderd of omdat de woning niet langer te huur is.

De leukste Airbnb’s op Texel

Slapen in een woonwagen

Hoe leuk is dit? Slapen in een woonwagen aan de rand van het bos en vlakbij het centrum en het strand. Wel maar plek voor 2 personen, dus niet voor gezinnen maar meer voor een romantisch weekendje weg.

Een voormalig stal op Texel

Met je hele gezin verblijven in een fijne en ruime loft. Het kan op het zuiden van Texel waar een voormalig stal en hooizolder nu een hele fijne vakantiewoning met twee tweepersoons slaapkamers vormen.

Slapen op een boot

Zoek je een echt bijzondere Airbnb op Texel? Om te slapen met je gezin of met vrienden? Wat dacht je van slapen op een boot?

Het kan wanneer je ervoor kiest om te overnachten op loodsbotter Texelstroom in de haven van Texel. Je kunt ook koken aan boord en er is een gezellige zithoek.

Villa met bubbelbad

Heerlijk even helemaal niks. Het kan in deze luxe villa met bubbelbad op Texel. Er zijn drie slaapkamers, dus er is ook plek voor grotere gezinnen. Deze airbnb op Texel zit wel snel vol dus boek op tijd!

Slapen in een Glamping Dome

Nog zo’n unieke accommodatie op Texel. Kamperen maar dan net even anders, dat is slapen in een Glamping dome. . Er is plek voor 2 volwassenen en 1 kindje in een campinggebedje. Let op: deze accommodatie heeft geen eigen sanitair.

Vakantieboerderij bij de Slufter

Wakker worden en zo het natuurgebied in lopen? Dat kan vanuit dit lekker rustig gelegen appartement voor vier personen.Het appartement heeft een grote tuin, twee slaapkamers en alle mogelijkheden om zelf te koken.

Klik alle genoemde accommodaties aan op de kaart om de prijzen en beschikbaarheid te checken.

Meer tips? Check ook ons blog over Texel met kinderen of informatie welke hotels en vakantieparken op Texel een zwembad hebben.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top