Home / Voorbereiding / Overnachten / Tip: a&o Hostels familiekamer voor 2 nachten maar 99,- in 23 Europese steden

Tip: a&o Hostels familiekamer voor 2 nachten maar 99,- in 23 Europese steden

Ik deel zelden persberichten met jullie maar voor deze maak ik een uitzondering. Heel veel gezinnen zijn net als wijzelf nu nog super last-minute plannen aan het maken.

Misschien had je net als wij wel een verre reis in gedachten. Heb je nu wel een boel vouchers maar wil je toch ook nog weg. Maar waar ga je overnachten in Europa? a&o Hostels is een hostelketen die vergelijkbaar is met bijvoorbeeld het Nederlandse StayOkay. Ze komen nu met een actie waar je deze zomer voor een familiekamer een vaste prijs betaalt. Voor 2 nachten 99 euro voor twee, voor drie nachten 149 euro en voor vier nachten 199 euro. Het maakt daarvoor niet uit of je een kind hebt of vier. Dus ook handig voor grotere gezinnen.

De overnachtingen zijn in een familiekamer en inclusief ontbijt/bedlinnen en handdoeken. Deze prijs is inclusief ontbijt en bedlinnen.

Deze actie is geldig voor alle 39 vestigingen in 23 steden. In Duitsland zijn dit Aken, Berlijn, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Keulen, Leipzig, München, Neurenberg, Stuttgart en Weimar. Maar je kunt a&o Hostels ook vinden in Oostenrijk, Nederland, Tsjechië, Denemarken, Italië, Polen en Hongarije.

Steden die zeker niet goedkoop zijn en waar je altijd flink moet zoeken naar een betaalbare, schone, maar wel centraal gelegen familiekamer.

Om gebruik te maken van deze actie moet je naar de speciale (alleen nog in het Duits) actiepagina Ferien-Retter.de wat letterlijk ‘vakantieredder’ betekent.

De actie is geldig van juni tot eind oktober 2020. Dus je kunt nu ook alvast een weekendje weg boeken voor september of oktober.

Inspiratie nodig? Lees onze blogs over de volgende bestemmingen met een a&o Hostels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top