Bangkok Suvarnabhumi-vliegveld met kinderen

0

Heb je een lange stopover of wachttijd, op het Suvarnabhumi Bangkok vliegveld met kinderen? Dan kan je maar beter zelf voor vermaak zorgen. Wij vonden dit vliegveld bijzonder weinig faciliteiten hebben voor kinderen, zeker wanneer je bedenkt dat het één van de drukste vliegvelden ter wereld is.

Bangkok airport met kinderen

Speelarea

Het vliegveld heeft een kleine speelarea die alleen toegankelijk is voor kinderen jonger dan 6 jaar.  Het speelgedeelte is voor jonge kinderen handig omdat ze veilig kunnen kruipen. Maar voor wat oudere kinderen is er in het speelgedeelte  veel te weinig afwisseling. Er staan alleen wat tafeltjes en nauwelijks echt speelgoed.

Overige faciliteiten

Je kunt als toerist op het vliegveld bij de infobalie een WiFi-code ophalen. Helaas was onze ervaring dat er nauwelijks WiFi-ontvangst was buiten het centrale gedeelte van het vliegveld. Er zijn ook wat internetterminals maar deze zijn op volwassenen sta hoogte. Je kunt hier je kinderen niet op laten spelen.

Het vliegveld heeft een aantal toiletten met verschoningsplank maar ook dit is vrij basic. We konden geen kinderstoel vinden bij één van de restaurantjes op het vliegveld.

Bangkok airport

Bangkok vliegveld met kinderen? Niet echt een prettige overstap of wachtplek.  Je kunt ervoor kiezen om een vliegveldhotel te boeken. Dan kunnen jij en je gezin een paar uur slapen en onstpannen. Is je overstap lang genoeg dan kan je ook de stad ingaan en Bangkok met kinderen verkennen.

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan 30 met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië. Ze begon de website in 2014 om ervaringen en tips voor (toen nog) reizen met een baby te delen. Inmiddels is Gezin op Reis de grootste website in Nederland over vakanties met kinderen wereldwijd. Jouw bron voor goede, betrouwbare informatie die jullie vakantie een stuk makkelijker maakt.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.