Home / Blog / 2004 Zuid-Amerika Peru en Boliva

2004 Zuid-Amerika Peru en Boliva

Reisverhalen

Na een dag in de Peruaanse hoofdstad Lima ben ik door gevlogen naar Cusco. Hier wordt ik opgehaald door mijn gast familie waar ik de komende twee weken tijdens mijn Spaanse lessen ga wonen. Lees verder

Of ga direct naar andere verhalen van mijn 2 maanden backpacken Peru en Bolivia: Cusco 2, Machu Piccu,Titicaca meer, La Paz, Salar Uyuni, ontsnapt uit La PazNoord-Peru, Chachapoyas, strand in Trujillo ofNasca.

Route

Van 21 februari tot 20 april 2004 heb ik (Tikva) zelfstandig een reis gemaakt door Peru en Bolivia. Ik ben begonnen met twee weken naar Cuzco en de Sacred valley . Een bezoekje aan Machu Piccu, daarna via Lake Titicaca naar La Paz in Bolivia. In Bolivia heb ik ook een 4-daagse tocht gemaakt over de Salar Uyuni. Hierna weer terug naar Puno in Peru via Copacabana, en met het vliegtuig naar Lima. Ik heb ook de noordkust van Peru bezocht eerst Chiclayo van daar naar de cloudforests van Chachapoyas en terug naar de kust Trujillo. De laatste week Pisco, Ica en Nazca bezocht.

bolivia peru

Reisverslag 2 maanden Zuid-Amerika 2004 Peru & Bolivia
Dit is een reisverslag van mijn reis van 2 maanden Zuid-Amerika in mijn eentje. Voor tips voor reizen met kinderen[...]
Scroll to Top