Bollo viert feest in het weekend van 9 t/m 11 november met heel veel leuke gratis extra’s

0

Het weekend van 9 t/m 11 november zal er een speciaal weekend plaatsvinden: “Bollo viert feest”. Dit weekend wordt gevierd bij Landal Landgoed ’t Loo in het Gelderse ‘t Loo-Oldebroek. Dat is niet zo heel ver vanaf waar ik woon, dus ik sprak af met één van de organisatoren om een kijkje te nemen op dit park en meer te weten te komen over het “Bollo viert feest” weekend.

landal landgoed t loo

“Bollo viert feest” weekend

Het Bollo-weekend is een nieuwe activiteit van Landal en bij Landal Landgoed ‘t Loo hebben ze er enorm veel zin in. Vanaf begin dit jaar werken ze al aan een supertof programma en dat is gelukt.

Natuurlijk is er de mini-disco, peuterdans en zijn er shows met Bollo maar daarnaast zijn er veel bijzondere activiteiten. Landal medewerker Dave vertelt enthousiast over “Knol d’Amour”. Hier volg je de reis van een aardappel naar een frietje. Schil samen met je kind een aardappel en zie hem door verschillende kijkdozen transformeren in een lekker snackje. Deze theatrale ode aan de aardappel was al een hit op veel festivals en zelfs bij de koninklijke familie tijdens Koningsdag in Emmeloord.

Er staat nog veel meer op het programma. Het grootste deel van de activiteiten, zoals de huifkarrentocht, magic schminken, popcorn poffen en Bollo’s lampionenparade, zijn helemaal gratis. Alleen voor sommige extra’s zoals pannenkoeken eten en Bollo’s ontbijt betaal je een klein bedrag. Pannenkoeken eten doe je in restaurant “Kasteel ‘t Loo” compleet met ridder- of prinsessenoutfit voor de kids.

landal landgoed t loo landal landgoed t loo

Ik had het niet vreemd gevonden als met zoveel extra activiteiten de prijs van een weekend daar op aangepast zou zijn. Maar dit is niet het geval. Het is zelf op dit moment mogelijk om (met korting) drie nachten in een 4 persoonsbungalow te boeken vanaf €169,- Echt een super goede deal voor een weekendje weg, zeker met al deze leuke extra activiteiten die je erbij krijgt. Bekijk hier de actuele prijs en beschikbaarheid van alle verschillende type woningen tijdens Bollo’s feestweekend.

Het merendeel van de activiteiten zijn gericht op kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Maar er is ook aan gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden gedacht. Heb je een zoon of dochter die zich al wat te groot voelt voor deze bezigheden, dan maak je die vast wel blij met lasergamen, handboogschieten of één van de reguliere attracties op Landal Landgoed ‘t Loo zoals de Game Room.

Landal Landgoed ‘t Loo

Het Bollo weekend van  9 t/m 11 november met alle leuke extra activiteiten vindt dus alleen plaats bij Landal Landgoed ‘t Loo.

Dit is een vrij groot Landalpark met 366 vrijstaande bungalows. Wat ik fijn vind aan Landal Landgoed ‘t Loo is de ligging. Echt in de bossen, je ziet de herfstkleuren en ruikt de dennenbomen. Veel gezinnen komen hier dan ook voor de rust en de natuur. Met de hei en de bossen om de hoek zijn er genoeg wandel- en fietsmogelijkheden. Als is een deel van het gebied niet toegankelijk, want dit is militair oefenterrein. Er zijn op het park fietsen te huur.

landal landgoed t loo landal landgoed t loo

Ik weet niet of je tijdens dit feestweekend nou veel van het park af wil, maar mocht je die behoefte hebben, dan is er genoeg te doen in de omgeving. Het is net iets meer dan 10 km fietsen naar Elburg. Dit is één van mijn favoriete historische stadjes aan het Veluwemeer. Ook naar Hattem is het maar 10 km fietsen. In dit Hanzestadje vind je het Bakkerijmuseum, waar je een muizenspeurtocht kunt doen en broodjes kunt bakken. Zwolle en Apeldoorn zijn ook vlakbij en daar vind je leuke pretparken, een dinopark, musea en nog veel meer.

bakkerijmuseum hattem

Landal Landgoed ‘t Loo heeft een knusse Bollo Club in een boerderijtje. Als je nog nooit eerder bij Landal bent geweest heb je misschien, net als ik vroeger, een bepaald beeld van een kidsclub. Dat is hier niet zo. Het is juist zo leuk dat je overal ouders met hun kind bezig ziet. Ik ben zelf geen ster in knutselen dus thuis doen we dat zelden maar met een beetje hulp van een Landal-medewerkster en alle spulletjes die al klaar liggen, lukt het wel.

landal landgoed t loo landal landgoed t loo landal landgoed t loo

Naast het clubhuis ligt de kinderboerderij met geitjes en cavia’s. De kippen lopen gewoon los rond en deze kom je dus ook op andere plekken op het park tegen. Ze weten precies wanneer het etenstijd is en dan komen ze wel weer terug op het honk.

In de zomermaanden, zeker met zo’n zomer als afgelopen jaar, is de recreatieplas natuurlijk echt geweldig. In november zal het natuurlijk te koud zijn. Er is ook een binnenbad maar dit is vrij klein. Er is wel een apart babybadje maar verwacht geen glijbanen of wildwaterattracties.

landal landgoed t loo landal landgoed t loo landal landgoed t loo

Er zijn verschillende type bungalows maar van buiten hebben ze een vergelijkbare uitstraling. Boek je bijvoorbeeld een 6-persoonskinderbungalow dan hebben de kids een leuk aangeklede kamer met verhoogd bed en daaronder een hut. Deze accommodaties hebben zelfs twee badkamers waaronder één met bad. Er zijn dan twee slaapkamers boven en één beneden. Dit is niet alleen handig als groter gezin maar ook als je opa en oma mee zou willen nemen. Vergeleken bij enkele van de nieuwe Landal parken waar wij afgelopen jaar verbleven, is de inrichting wel wat ouder. Zo hebben de badkamers nog een douchegordijn. De huisjes hebben echter wel alles wat je als gezin nodig hebt.

Bekijk hier de actuele prijs en beschikbaarheid van alle verschillende type woningen tijdens het Bollo-weekend en de rest van het jaar.

Ga jij naar het “Bollo viert feest” weekend? Laat het ons weten, dat vinden we leuk!

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan dertig met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.