Home / Inspiratie / Reisbloggen / Hiep hiep hoera! GezinOpReis bestaat 6 jaar

Hiep hiep hoera! GezinOpReis bestaat 6 jaar

Gefeliciteerd, kun je het geloven? Deze site bestaat inmiddels al zes jaar! In zes jaar is er enorm veel veranderd en waar je mij echt blij mee maakt, als je (indien je dit nog niet gedaan hebt) wat tijd wil nemen om mijn enquête in te vullen -> Vul hier de GezinOpReis Enquête in.

Onder alle deelnemers verloot ik bovendien twee hele leuke pakketten. Een speciaal voor reizen met een baby, de andere voor wie reist met oudere kinderen.

Konnos strand cyprus

Zes jaar GezinOpReis

Dit jaar vind ik het moeilijk inspiratie te vinden voor dit blog over zes jaar GezinOpReis. Ik denk omdat ik in mijn jaaroverzicht op 2019 al best wel veel achter de schermen informatie heb gegeven. In de afgelopen anderhalve maand is er weinig veranderd. Het is een uitdagende tijd om blogger te zijn en 2020 begon puur op cijfers gezien minder goed dan 2019.

Tirana kabelbaan

Ik wil niet klagen, want ik weet dat er zoveel mensen dolgraag in mijn schoenen zouden staan. Afgelopen jaar genoot ik ook echt van de vrijheid om mijn eigen tijd in te delen, de reizen en het werk. Ook al werkte ik ruim meer dan veertig uur per week het voelt anders als het voor je eigen bedrijf is en je in een positieve flow zit.

Maar ik wil ook eerlijk zijn. Ik voel me op dit moment gewoon wat minder lekker in mijn vel. “Ben ik wel een echte ondernemer?” “Ben ik het wel goed genoeg?” “Wat wil ik eigenlijk?” en als ik keuzes maak, accepteer ik dan ook dat kiezen altijd een beetje verliezen is. Ik heb nu vier ideeën om wat te gaan doen naast deze site. Maar slechts tijd om er één uit te voeren. Spannend!

Gelukkig heb ik de luxe om de tijd te hebben om hierover na te denken. Ik ben op kerstvakantie geweest met mijn gezin. En net een week op werkreis met twee hele fijne andere bloggers naar Oostenrijk. Dat helpt!

Zonder de dalen geniet je niet van de pieken.

Miami met kinderen

Ik run deze site site natuurlijk ook niet helemaal alleen. Ik heb zulke fijne vaste gastbloggers die hun privé tijd inleveren om anderen te helpen met tips. Esmeralda, Leonie, Mirella, Cindy, Amoy, Delphine, Luísa, Esther en Elke super bedankt!

cala saldete

Als ik kijk naar de enquête resultaten die ik tot nu toe terug heb gekregen, dan wordt ik daar ook alleen maar heel blij van. “Ja, mensen zijn echt geholpen met mijn tips”. Daar ben ik het ooit om begonnen. Niet om alle andere dingen die komen kijken bij het runnen van een blog.

Ik krijg ook inspiratie van de suggesties die worden geven. Ik moet nog bedenken wat we in de meivakantie gaan doen, maar omdat “meer treinreizen” of duurzaam reizen regelmatig genoemd wordt, heb ik al zitten kijken naar mooie routes. Twee jaar geleden gingen we al interrrailen en vorig jaar reisde ik alleen met mijn dochter met de trein door Oostenrijk en Slovenië en dat was ook echt heel fijn.

Ik laat de enquête nog doorlopen tot eind van de maand en zal dan ook een selectie van de resultaten delen. Reageer ook vooral als je dingen niet goed of leuk vindt aan deze site, want juist daar kan ik van leren.

Super bedankt in ieder geval voor het volgen en het meelezen! Zonder jullie lezers zou er geen GezinOpReis zijn.

Op naar jaar zeven!

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top