Home / Nederland / Slapen bij hotel Snowworld Landgraaf in een familiekamer
snowworld hotel landgraaf

Slapen bij hotel Snowworld Landgraaf in een familiekamer

Benieuwd naar hotel Snowworld Landgraaf? Ik verbleef er en maakte van de mogelijkheid gebruik de verschillende familiekamers te bekijken.

Waarom hotel Snowworld Landgraaf?

Ben je teleurgesteld dat het wintersportseizoen achter de rug is? Wil je eerst eens veilig uitproberen of wintersport met kinderen wel wat voor jullie gezin is? Of lijkt het je een goed plan om eerst in Nederland wat lessen te nemen voor de kids op de lange latten stappen? Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je ervoor kiest om naar Snowworld in Landgraaf te gaan. Dit is één van de grootste indoor skimogelijkheden in Europa en zelfs de enige met stoeltjeslift. Het is echt een prima plek om als beginner te leren skiën.

snowworld hotel landgraaf snowworld hotel landgraaf

Skiën is lang niet het enige wat je kunt doen bij Snowworld in Landgraaf. Er is bijvoorbeeld ook een klimparcours en een gave rodelbaan. Er zijn meerdere restaurantjes waar je ook met kinderen prima kunt eten. Buiten is een leuke speeltuin en binnen is een ruime speelhoek. Er is een welness area. Bovendien is het ook gewoon een prima hotel met zeker buiten de piekmaanden een goede-prijs kwaliteit verhouding. Je zit echt vlakbij de Gaia Zoo en het stadje Valkenburg. Ideaal dus voor een weekendje weg met kinderen en dan bijvoorbeeld één dag de sneeuw in en na het ontbijt de volgende ochtend nog wat van de omgeving bekijken voor je weer naar huis gaat.

Lees ook onze andere blogs over Zuid-Limburg voor leuke attracties in de omgeving.

snowworld hotel landgraaf snowworld hotel landgraaf

Verschillende kamers Snowworld Landgraaf hotel

Het  Snowworld hotel Landgraaf heeft drie type kamers.  Heb je een gezin met meer dan twee kinderen dan is de Junior Suite de beste optie. Deze kamers zijn split-level, dus twee verdiepingen die in een open verbinding met elkaar staan. Ga zelf bijvoorbeeld beneden slapen waar ook de badkamer is en dan kunnen vier kinderen makkelijk de ruime bovenruimte gebruiken.

snowworld hotel landgraaf snowworld hotel landgraaf

Alle kamers hebben dezelfde stijl van inrichting met veel hout en mooie muurposters van de Alpen.  De dekbedden zijn wit en lekker zacht. Ook alle benodigdheden zoals badproducten, föhn en goed werkende WiFi zijn aanwezig. De kamers van hotel Snowworld Landgraaf hebben dus allemaal een fijne frisse uitstraling, maar de junior suite vond ik toch wel het meest sfeervol.

Met 2 of mindere kinderen kan je kiezen voor de comfort room of de superior room. Persoonlijk zou ik met 2 kinderen kiezen voor die laatste omdat deze kamer een stuk groter is. De reguliere kamer wordt denk ik een beetje erg vol met twee extra bedden.

Bekijk hier de actuele prijzen en boek een kamer.

snowworld hotel landgraaf

Ik verbleef in hotel Snowworld Landgraaf als onderdeel van een preview trip voor Parkstadnacht op uitnodiging van toerisme Zuid-Limburg. Ik had geen verplichting om over het hotel te schrijven maar doe dit op eigen initiatief. Ik was zelf best wel benieuwd naar zo’n hotel mede ook omdat we zelf graag een keer op wintersport zouden gaan maar het lastig vinden in te schatten wanneer dit leuk is voor onze dochter. 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top