Hotspot: Elfypark

2

De Ardennen heeft er nog een sprookjesachtige bestemming bij. In Elfypark  “het dorp van de elfen” zijn veel activiteiten speciaal voor families met jonge kinderen. Wij maakten begin dit jaar kennis met de legenden van Ardennen tijdens een rondreis door de regio. Het elfendorp is een extra aanvulling op de vele op sprookjes georiënteerde bezienswaardigheden in het gebied. In het themapark spelen kabouters, elfen, folklore en legenden een grote rol.

Elfypark In de de reconstructie van het kabouterdorp kunnen kinderen uren spelen in de boomhutten, klimnetten, skelters, kabelbanen, schommels, glijbanen en een zomerse kinderrodelbaan.

Je kunt het park vinden bij de plaats Les Mazures, 15 km ten noordwesten van de stad Charlevillle Mézières. Over deze erg gezellig stad schreven we al eerder een uitgebreide blogpost. Het Elfypark is dit jaar nog geopend tot 2 november. Entree bedraagt €12,50 per persoon tussen 5 en 64 jaar en €7 voor kinderen van 2-4 jaar en 65 plussers. Meer  informatie op https://www.facebook.com/elfypark. De website www.elfypark.fr gaat binnenkort online. elfypark02

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan 30 met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië. Ze begon de website in 2014 om ervaringen en tips voor (toen nog) reizen met een baby te delen. Inmiddels is Gezin op Reis de grootste website in Nederland over vakanties met kinderen wereldwijd. Jouw bron voor goede, betrouwbare informatie die jullie vakantie een stuk makkelijker maakt.

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.