Home / Voorbereiding / Producten / Huur reisartikelen voor kinderen

Huur reisartikelen voor kinderen

Heb je maar incidenteel een babydrager, buggy of ander reisproduct nodig? Of wil je liever iets eerst uitproberen? Koop dan niet, maar huur reisartikelen voor kinderen.

Waarom huren

Veel producten die we zelf vaak gebruiken zoals een Deryan Travel-Cot zouden we meteen aan iedereen aanraden om mee te nemen op reis. Dit tentje is een ideaal alternatief voor een campingbedje.  Maar heb je toch nog twijfels dan is huren een prima manier om zelf uit te vinden of jouw kindje hier wel in wil slapen voordat je tot aankoop overgaat.

Andere producten zijn zo duur dat het niet interessant is om deze voor eenmalig gebruik aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan kinderwagenski’s. Ga je een weekje op wintersport en wil je veel wandelen met de kinderwagen dan zijn deze ski’s echter wel erg prettig om te hebben.

Ga je normaal met de auto op vakantie maar nu toch een keer vliegen dan kan je bijvoorbeeld een  Stokke® PramPack™ reistas huren. Hiermee heb je geen zorgen dat je dure kinderwagen onder de krassen en beschadigd terug krijgt. Want zoals dit berucht YouTube filmpje laat zien wordt er niet altijd voorzichtig omgegaan met de bagage.

Waar reisartikelenhuren in Nederland

Wij hebben positieve ervaringen met Kids Travel Service. Makkelijk en bovendien bezorgen ze in de omgeving waar wij wonen gratis de producten. Op dit moment worden door Kids Travel Service onder andere Manduca ergonomische draagzaken, Maclaren Quest buggy’s en diverse andere reisartikelen aangeboden.

Deuter kinderdrager

Reisartikelen lenen of huren in het buitenland

Afhankelijk van hoe lang je op reis gaat en waar je heen gaat is het ook interessant om in het land waar je heen gaat te huren. Soms is huren helemaal niet nodig maar kan je het ook lenen. Bij je hotel of bij de lokale VVV.

Vlieg je bijvoorbeeld met een lowcost maatschappij naar Rome, Italië dan kan je zware producten zoals een babybedje beter ter plekke huren dan als extra bagage inchecken. In dit geval kan je terecht bij Babonbo.

Baby-go light is een soortgelijk bedrijf maar dan voor wie in Denemarken babyartikelen wil huren. Zoals kinderwagens, babybedjes en dragers.

In Oostenrijk zijn er familiehotels en die hebben voor hun gasten vaak babyartikelen te leen inclusief buggy’s. Super handig natuurlijk

Hopfgarten familhotel

Ook kan je soms reisartikelen huren bij de lokale vvv. In het franse Bitche in de noordelijk-vogezen kan je bij de VVV bijvoorbeeld niet alleen wandelschoenen en stokken lenen maar ook echt goede babydragers.

In de Verenigde Staten is huren van baby reisproducten al een stuk bekender dan in Europa. Een bekende keten is Baby’s Away met meer dan 70 locaties door het hele land waar je terecht kan voor het huren van reisartikelen specifiek voor baby’s en jonge kinderen.

New york met kinderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top