Vlog: Inpakken vakantie met peuter

10

Wij maakten ons eerste vlog en zo veranderde een van de saaiste dingen van op vakantie gaan namelijk inpakken in een ware modeshow.

Filmpje: Inpakken vakantie met peuter

Eerlijk gezegd ben ik nog niet overtuigd of vloggen iets voor ons is. Soms moet je uit je comfortzone treden of het nu om reizen of om bloggen gaat. Het maken was best grappig maar het online zetten is een anders verhaal. Naar jezelf op film kijken is heel apart, wat praat ik eigenlijk raar. Gelukkig brengt onze kleine dame de cute factor 😉

Dus laat het ons weten, eens maar nooit weer of voor herhaling vatbaar.

We schreven ook al diverse artikelen over inpakken namelijk:

Dit filmpje is met onze regulier DSLR camera gemaakt maar naar Panama nemen we ook een Go Pro mee voor hopelijk meer mooie filmpjes (of vlogs). Marcel is deze as-we-speak aan het uit proberen in Winterberg.

Volg ons ook op youtube om op de hoogte te blijven.

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan 30 met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië. Ze begon de website in 2014 om ervaringen en tips voor (toen nog) reizen met een baby te delen. Inmiddels is Gezin op Reis de grootste website in Nederland over vakanties met kinderen wereldwijd. Jouw bron voor goede, betrouwbare informatie die jullie vakantie een stuk makkelijker maakt.

10 reacties

  1. Hoi! Wat een ontzettend leuke site heben jullie! Wij gaan binnenkort interrailen richting Transylvanie en weer terug met onze dan 15 maand oude zoontje. Jullie site heeft al heel wat lijstjes tot gevolg

  2. Ik vind het superleuk Tikva, en ik denk dat dat zeker goed gaat werken. Ik ‘ken’ je natuurlijk, maar voor mensen die je niet kennen is het denk ik heel leuk om jou eens ‘in het echt’ te zien. Ook al ben ik de peuterfase al voorbij, ik herken veel. De Deryan heb ik ook jaaaaren gehad (2 maten trouwens) en ging overal mee naartoe. En de schattige Teva’tjes met de aardbeitjes, die had Bo ook! Het enige wat ik me nog afvroeg (maar misschien staat dat wel in je blogs over inpakken) was of je ook nog een buggy of drager meeneemt. Ik vind dat altijd de lastigste beslissing, zeker met 2, en al helemaal toen ik in mijn eentje met 2 op pad ging. In de babytijd vond ik een buikdrager ideaal (zo fijn!) en daarna was ik blij toen ik zonder buggy op reis kon. Met mijn ex zijn we zelfs eens met buggy én Bugaboo (én dragers) naar Turkije gegaan…
    Maar goed, superleuk zo’n vlog. Ik heb het een tijd terug ook geprobeerd maar vond mezelf zo stom dat ik het nooit geplaatst heb; wel maak ik vaak korte filmpjes van de kinderen onderweg. Op mijn YouTube-kanaal (BoJulieRomeo) staan er daar een paar van van het onderweg zijn in Egypte (in bus, tuktuk en op een boot). Misschien leuk voor jou ook om eens te zien. Er staan ook filmpjes op van toen de kinderen de leeftijd van jouw dochter hadden. O.a. in Turkije.

  3. Praktische tip: autofocus van de camera uit als je toch stil zit. Dan focust die er ook niet naast én hoor je het geluid van de motor nooit.

    Verder leuk idee. Isis doet het goed net de camera op haar snuit 🙂

  4. Ik zou het zeker vaker doen, ik vind het zelf heel leuk om vlogs te kijken. Je ziet dat je nog niet helemaal comfortabel bent met de camera, maar dat komt vanzelf. Ik zou het ook zeker leuk vinden om vlogs vanuit Panama te zien!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.