Lees geweldige boeken, probeer Kobo Plus nu gratis

0

Ben je net als ik gek op lezen? Doe je het veel? Of heb je er als drukke mama veel te weinig tijd voor, maar hoop je deze zomer eindelijk weer wat meer tijd te hebben? Via Kobo Plus van bol.com kan je nu 1 maand lang gratis boeken downloaden.

Vele duizenden gratis e-boeken in het Nederlands en in het Engels. Bevalt het je, dan kost een abonnement na de eerste maand 9,99 per maand. Daarvoor kan je vaak nog niet eens een regulier boek kopen en opzeggen kan altijd. Probeer via deze link Kobo plus gratis uit en lees ook onbeperkt boeken.

kobo plus bol.com

Wat is Bol.com Kobo

Ik ben gek op lezen. Zeker in mijn studententijd verslond ik boeken, zeker 10 per maand. Jammer genoeg heb ik er sinds ik moeder ben en naast een baan ook nog een blog heb, niet meer zoveel tijd voor. Mijn bieb pasje is al tijden ongebruikt maar nu heb ik sinds 2 weken het Bol.com Kobo Plus abonnement afgesloten. Ik heb tijdens onze week in Frankrijk maar liefst drie boeken uit gelezen, gewoon lekker makkelijk op de Ipad. Ik ben begonnen aan nog meer boeken maar als die me na een paar bladzijden niet aanspraken pakte ik gewoon een ander. Ideaal!

Kobo Plus van Bol.com werkt super makkelijk. Je downloadt de Kobo-e-reader op je telefoon of tablet (Android of iPhone). In dit programma lees je de boeken. De e-boeken kan je downloaden via de reguliere website van bol.com.  Dit is handig als je uitgebreider wil zoeken. Boeken op Kobo zetten kan ook via de app zelf. Deze geeft ook aanbevelingen op basis van het type boeken dat je recent hebt gelezen. Check hier het huidige aanbod van Kobo boeken.

kobo plus reisboeken

Hoewel een gewoon boek zeker haar charme heeft, vind ik boeken lezen op de tablet of boeken lezen op de iPad eigenlijk ook wel heel prettig. Zeker als je op vakantie wil lezen tijdens lange autoritten of juist in de hangmat.

Wat zijn die geweldige boeken die je graag wil lezen?

Het beste boek dat ik in de afgelopen 15 jaar heb gelezen is zonder enige twijfel Shantaram. Elke twee jaar lees ik het weer opnieuw en raakt het me weer. Het verhaal is losje gebaseerd op het echte leven van de auteur. Ontsnapt uit de gevangenis in Australië en in India met vals paspoort proberen te leven. Hij raakt bevriend met gids Prabaker en woont zelfs een tijd in de sloppenwijken waar hij een kliniek start. Maar hij sluit zich ook aan de bij de maffia. Je voelt en ruikt India en het boek zuigt je naar binnen. Een paar jaar geleden kwam ook het vervolg uit, de The Mountain Shadow, maar dat boek heeft niet dezelfde kracht.

Taj Mahal, India

Laat Shantaram nou nog niet niet beschikbaar zijn in de Kobo e-reader. Sowieso vind ik het aanbod van reisverhalen in de reiscategorie nog wel iets beperkt. Aan uitbreiding wordt gewerkt.

Er zijn echter genoeg lichtvoetige reisboeken die je blij maken. Zoals Hello, Miss Yellow Hair van Iris Hannema, Amerikanen fietsen niet of Familie Jansen goes New York. Zet je het proefabonnement nu op je tablet dan je deze zomer gratis boeken lezen die je misschien anders niet gekocht had. Boeken die juist fijn zijn voor een keertje of je alvast in de stemming brengen voor de zomervakantie. Ook Wat en Hoe reisgidsen en de reisgidsen van Dominicus kan je downloaden.

Juist omdat ik met de bol.com Kobo e-book app onbeperkt kan lezen kijk ik buiten mijn comfort zone met lezen. Zo probeerde ik voor de gein het boek van “Anna Nooshin”, een vlot lezend boek terwijl ik helemaal niet in dat wereldje zit.

kobo plus bol.com

Ik ben ook begonnen aan diverse zakelijke boeken zoals “Handboek eigen baas”, “Dromen, durven, doen” en “Beren op de weg, spinsels in je hoofd”. Niet alleen lichamelijk opladen maar ook nieuwe inzichten krijgen.

Ook veel boeken die de top van de literatuurlijsten aanvoeren zoals “De tolk van Java” zijn gewoon gratis te downloaden met het Kobo Plus E-Book Abonnement.

Ik heb zelf de Kobo Plus gedownload en ben niet betaald voor dit artikel. Wel werk ik op gezinopreis met affiliate links: koop je iets via deze link dan krijg ik zonder extra kosten voor jou een klein percentage. 

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan dertig met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.