Home / Inspiratie / Reisbloggen / Leuke all-inclusive Tenerife

Leuke all-inclusive Tenerife

Wat zijn all-inclusive resorts? All-inclusive resorts bieden een verscheidenheid aan voorzieningen voor hun gasten. Je krijgt toegang tot eten, drinken, activiteiten en meer zonder dat je er extra voor hoeft te betalen of tijd kwijt bent met zoeken naar wat je nodig heeft. En als je tijdens de vakantie in vorm wilt blijven, bieden de meeste all-inclusive resorts ook fitness faciliteiten.

Tenerife met kinderen

Waarom kiezen voor een all-inclusive resort?

Waarom zou je kiezen voor een all-inclusive resort? All-inclusive resorts zijn een uitstekende optie voor wie maximaal wil ontspannen en plezier maken. Je kunt je dagen doorbrengen aan het zwembad of op het strand, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over iets anders. Bovendien zijn veel all-inclusive resorts gelegen in prachtige bestemmingen, zoals Tenerife. All in vakanties naar Italie is ook een andere optie!

Hotel tui blue

Wat kan je verwachten?

Wat kan je verwachten in een all-inclusive resort op Tenerife? All-inclusive resorts op Tenerife bieden hun gasten een scala aan activiteiten en voorzieningen. Dit omvat toegang tot eten en drinken, maar ook verschillende soorten sport- en vrijetijdsactiviteiten. Bovendien zijn all-inclusive resorts meestal gelegen in de buurt van prachtige stranden, zodat je tijdens je
verblijf kunt genieten van het zand en de branding.

Sheraton Miramar Resort El Gouna

De voordelen van all-inclusive resorts

Als je wil ontspannen en een leuke tijd wilt hebben zonder veel te hoeven regelen dan is een all-inclusive resort perfect. Bovendien hebben ze vaak ook leuke zwembaden met glijbanen voor de kinderen en/of een kidsclub.

Voor volwassenen is er ook vaak van alles te doen. Behalve natuurlijk chillen aan het zwembad kan je ook meedoen aan aquagym of een andere door het hotel georganiseerde activiteit. In de avond speelt er vaak een band of soms mag je zelf voor het entertainment zorgen tijdens karaoke avond.

Dat betekend natuurlijk niet dat je alleen maar in het hotel hoeft te blijven. Je kunt ook een dagje een excursie boeken of met een huurauto op pad gaan. Veel all-inclusive resort liggen aan de middellandse zee en op eilanden zoals Tenerife. Hier kan je makkelijk een leuk stadje, authentiek dorpjes of archeologische bezienswaardigheid bezoeken. Combineerontspanning dan dus met een beetje sightseeing in de omgeving van je hotel.

Tenerife met kinderen

Check van te voren wel even wat allemaal is inbegrepen. Bij een ulta all-inclusive is dit bijvoorbeeld ook watersport en zelfs een gelimiteerd aantal spa behandelingen. Bij andere resorts moet je hiervoor bij betalen. Ook zijn bepaalde drankjes soms wel en soms niet inbegrepen.

Conclusie

All-inclusive resorts kan een geweldige manier zijn om te genieten je tijd in het buitenland. Vooral als je op zoek bent naar een relaxte vakantie met veel faciliteiten bij je hotel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top