Home / Reisinformatie / Europa / Frankrijk / Nieuw deze zomer, Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris

Nieuw deze zomer, Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris

Zijn je kinderen ook gek op Marvel Superhelden? Goed nieuws want het Walt Disney Studios Park een van de twee Parken van Disneyland® Paris wordt uitgebreid met het hoofdkwartier van de Avengers. In het de MARVEL thema gebied kan je straks op de foto met helden zoals Spider-Man en Iron Man en lekker gillen in de nieuwe attracties.

Meer weten of direct boeken? Ga snel naar de website van Disneyland Paris.

Marvel Avengers Campus

Natuurlijk komen er op de Marvel Avengers Campus ook nieuwe attracties! Iets dat alle Disneyland Paris fans fijn zullen vinden. Het is namelijk alweer enkele jaren geleden dat echt een grote uitbreiding heeft plaats gevonden in de Disney Parken in Parijs.

In de gloednieuwe attractie Spider-Man W.E.B. Adventure schakelt Peter Parker de aanwezige bezoekers in om vanuit een speciale cabine op spinnenwebben te schieten om zo de op hol geslagen spinnenrobots uit te schakelen. Deze is voor alle leeftijden. Voor de andere nieuwe attractie Avengers Assemble: Flight Force gaat de minimumlengte van 120cm gelden.

Disneyland parijs

De meeste jongens bereiken deze lengte als ze zes zijn, de meeste meisje net wat later. Wij waren zelf afgelopen zomervakantie in Disneyland Paris en we vinden het bij uitstek een park dat heel erg geschikt is met kinderen in de basisschoolleeftijd en met (jonge) tieners. Er zijn adrenaline attracties en er zijn attracties voor peuters en kleuters maar voor ons blinken ze vooral uit in de familie attracties. Bovendien is de aankleding van de themaparken tot in de puntjes uitgedacht en uitgewerkt.

Disneyland parijs

Ook op de nieuwe Marvel Avengers cCmpus komen bijpassende themarestaurants. PYM Kitchen een buffetrestaurant en Stark Factory waar je pizza’s, pasta’s en salades kunt krijgen.

Het nieuwe themaland gaat 20 juli 2022 open. Een goede reden dus om juist deze zomervakantie nog een tripje naar Disneyland Paris te plannen met je gezin. Of mocht je al andere plannen hebben Disneyland Paris is een van de themaparken in Frankrijk die ook gewoon in het najaar en in de winter geopend zijn. Zeker rond kerst is het park nog eens extra sfeervol aangekleed.

Disneyland parijs

Disney Hotel New York – The Art of Marvel

Je kunt natuurlijk een dagje naar Disneyland Paris gaan maar je kunt hier ook nachtje of langer blijven slapen. Dit zou ik zeker aanraden. Dan heb je echt de tijd om beide Parken, het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, te ontdekken.

Ik zou dan kiezen voor een van de Disney Hotels. Wij hadden zelf zoiets als je dan toch geld uitgeeft aan de Parken zelf dan maakt die overnachting echt niet meer het grote verschil. Bovendien is het ook gewoon fijn om na een drukke dag niet nog weer een stuk te moeten rijden. Slaap je in een Disney Hotel, dan heb je Extra Magic Time, oftewel, je mag een uur eerder de Parken in.

Bovendien heb je dan helemaal de echte Disney beleving. Maak je bezoek dan extra speciaal door te kiezen voor viersterren Disney Hotel New York – The Art of Marvel. Dit hotel is natuurlijk perfect voor gezinnen met kinderen die gek zijn van Spider-Man, de Avengers of Iron Man. Het hotel heeft een frisse uitstraling, een stijl die je ook in veel andere viersterrenhotels ziet, met goede matrassen en witte dekbedden. Dit hotel heeft een binnenzwembad en een kleine binnenspeeltuin. Check hier de toffe kamers.

Hoe kom je in Disneyland Paris?

Wij bezochten Disneyland Paris met de auto, maar voor ons was het onderdeel van een rondreis door Frankrijk.

Ga je alleen maar naar Disneyland en naar Parijs, dan zou ik kiezen voor het openbaar vervoer. Met de Thalys kun je rechtstreeks naar Disneyland Paris reizen. Er is een treinstation op loopafstand van de Parken. Daar stoppen ook de gratis shuttlebussen van en naar de Disney Hotels. Vanaf Amsterdam ben je minderen dan 4 uur onderweg.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top