Home / Reisinformatie / Europa / Frankrijk / Ontdek de Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris

Ontdek de Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris

Zijn je kinderen ook gek op Marvel Superhelden? Dan maak je ze heel blij met een bezoek aan het hoofdkwartier van de Avengers in het Walt Disney Studios Park, een van de twee Parken van Disneyland® Paris. In het MARVEL thema gebied kan je op de foto met helden zoals Spider-Man en Iron Man en lekker gillen in de gave attracties die vorig jaar werden geopend.

Meer weten of direct boeken? Ga snel naar de website van Disneyland Paris en boek alvast je zomer-, herfst- of kerstvakantie.

Disneyland figuren

Marvel Avengers Campus

In het de MARVEL themagebied kan je twee nieuwe attracties vinden die in 2022 werden geopend. In de gloednieuwe attractie Spider-Man W.E.B. Adventure schakelt Peter Parker de aanwezige bezoekers in om vanuit een speciale cabine op spinnenwebben te schieten om zo de op hol geslagen spinnenrobots uit te schakelen. Deze is voor alle leeftijden. Voor de Avengers Assemble: Flight Force geldt een minimumlengte van 120cm.

Disneyland Marvel

Tijdens ons bezoekje aan Disney tijdens het paasweekend van 2023 wilden we heel graag de nieuwe Marvel Avenger Campus bezoeken. Onze zoon is gek van deze superhelden. De twee attracties waar het om draait, zijn de Flight Force en Spider-Man W.E.B. Adventure . Van deze supersnelle attracties ging ons hart sneller kloppen. Het leuke aan de campus is dat je je ogen goed open moet houden, want jouw superhelden kunnen overal verschijnen. Zo zagen wij op diverse daken Spiderman verschijnen. Onze zoon, maar ook onze dochter, vonden die echt supergaaf om te zien.

Blogger LeonieG
Disneyland Marvel

Ook zijn er enkele themarestaurants. Zoals PYM Kitchen een buffetrestaurant en Stark Factory waar je pizza’s, pasta’s en salades kunt krijgen. Natuurlijk heb je hier de mogelijkheid om superhelden tegen te komen zoals Black Panther, Thor en Spiderman. Wanneer je de Disney app hebt gedownload kan je ook zien wanneer de superhelden van MARVEL te bewonderen zijn.

Disneyland WEB

Disney attracties en shows

Wij vinden Disneyland Paris echt een gaaf park. Zeker met kinderen in de basisschoolleeftijd en met (jonge) tieners. Er zijn adrenaline attracties en er zijn attracties voor peuters en kleuters maar voor ons blinken ze vooral uit in de familie-attracties, die echt voor het hele gezin gaaf zijn om in te gaan.

Disneyland 30

Wat Disneyland Paris ook echt anders maakt dan andere pretparken is de aankleding en de shows. Zelfs wanneer je in de wachtrij staat, is er wat om naar te kijken. De shows zijn ook echt geweldig en tot de puntjes uitgewerkt. Zo bezocht onze blogger Leonie met haar gezin de spectaculaire avondshow Disney D-Light, waarbij dansende drones de lucht verlichten boven het Kasteel van Doornroosje. Haar kinderen waren echt zwaar onder de indruk. Deze show kan je nog zien t/m 30 september 2023

Disneyland shows

Ook overdag zijn er toffe shows, natuurlijk de bekende parade maar ook de vrolijke dagshow Dream… and Shine Brighter, is de moeite waard!

Disneyland shows

Wist je trouwens dat je vanuit Nederland ook heel makkelijk met de trein naar Disneyland Paris kan? Vanaf Amsterdam CS ben je in minder dan 4 uur onderweg naar het treinstation bij Disneyland Paris. Vanaf daar gaan shuttlebussen naar de verschillende Disney Hotels.

Disneyland shows

Disney Hotel New York – The Art of Marvel

Je kan natuurlijk voor een dagje naar Disneyland Paris gaan. Dat wordt dan een hele gave maar volle dag zeker als je de avondshows wil zien. We hebben ook wel eens gekozen voor twee dagen en dat is echt een aanrader. Dan heb je echt de tijd om beide Parken, het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, te ontdekken.

Slaap je in een Disney Hotel, dan heb je Extra Magic Time, oftewel, je mag een uur eerder de parken in. Ook tijdens je overnachting kan je in het MARVEL thema blijven.

Maak je bezoek dan extra speciaal door te kiezen voor viersterren Disney Hotel New York – The Art of Marvel. Dit hotel is natuurlijk perfect voor gezinnen met kinderen die gek zijn van Spider-Man, de Avengers of Iron Man. Het hotel heeft een frisse uitstraling, een stijl die je ook in veel andere viersterrenhotels ziet, met goede matrassen en witte dekbedden. Dit hotel heeft een binnenzwembad en een kleine binnenspeeltuin. Check hier de toffe kamers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top