Home / Nederland / Meivakantie in Nederland, incl. gratis te annuleren en minder dan 100 euro per nacht

Meivakantie in Nederland, incl. gratis te annuleren en minder dan 100 euro per nacht

Meivakantie in Nederland? Gaan we dit jaar überhaupt nog op meivakantie? Een verre reis lijkt onmogelijk misschien gaan er nog wel wat landen in West-Europa open hoewel dat ook afwachten is. Wat normaal gesproken wel kan is een huisje in Nederland, met eigen kookgelegenheid en sanitair. Waar je, zelfs als attracties dan nog niet of alweer niet open zijn, wel even in een andere omgeving bent. Wandelen in rustige natuurgebieden, als het weer meezit zwemmen in een zwemplas en naar een kleinschalige kinderboerderij met voldoende ruimte.

Zwemplassen 't Hemelriek

Er wordt in diverse media net als vorig jaar al gesproken op een run op vakanties in Nederland. In mijn optiek is dit nu vooral slimme marketing van partijen zoals als Natuurhuisje, met huisjes in de natuur en contactloos inchecken. Echter ik zie wel dat ook bij diverse bekende vakantieparken sprake is van een prijsstijging.

Vakantiehuisjes in Nederland

Als je al zeker weet dat je toch in Nederland wil blijven, zou ik nu direct een weekje boeken. De goedkoopste opties zijn nu nog beschikbaar zelfs met (vroegboek) korting. Check hier de aanbieding van Center Parcs. Landal heeft nog een beperkt aantal huisjes vanaf 509,- euro voor een week. Check hier de aanbieding. Die prijzen gaan straks echt enorm omhoog zeker voor de parken met zwembad.

Andere vakantiepark aanbieders om naar te kijken zijn o.a. Europarcs die hebben bijvoorbeeld een mooi nieuw park bij Kaatsheuvel. Of Droomparken met veel parken op de Veluwe.

kinderbungalow landal

Vakantiewoningen die gratis te annuleren zijn

Maar wat als je het nog niet zeker weet? Omdat je, zoals wij, stiekem toch nog hoopt iets verder door Europa te kunnen reizen. Ik wil wel de mogelijkheden hebben om in eigen land op vakantie te gaan, maar er nog niet aan vast zitten.

Vorig jaar zou ik in de meivakantie met mijn dochter vliegen naar Bratislava en dan met het openbaar vervoer via o.a. Brno, Praag en Dresden terug naar huis. Nu gaan we sowieso met de auto maar hebben wel twee volle weken in plaats van slechts anderhalf. Een stukje Tsjechië misschien in combi met Slowakije staat nog steeds hoog op de wensenlijst. Of Denemarken ook altijd fijn in de meivakantie.

De kans is reëel dat als we te lang wachten en Nederland toch echt de enige optie is we dan echt de hoofdprijs gaan betalen. Dus ging ik op zoek naar te annuleren accommodaties in Nederland waar je zelf kunt koken. Bovendien, met mijn wegvallen inkomen mag het ook niet te duur zijn. Het was best een flink klus om geschikte accommodaties te vinden, maar de opties die nog beschikbaar zijn deel ik graag met jullie. Deze vakantiehuizen of hotels in Nederland zijn gratis te annuleren. Bovendien zijn er een aantal opties die minder dan 100 euro per nacht kosten (op basis gezin met 2 kinderen).

Zeeland

zeeland

Friesland

Fries Landbouwmuseum

Drenthe

Zwemplassen 't Hemelriek

Veluwe

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Achterhoek

Klimbos Achterhoek

Betuwe

Groningen

Twente

sallandse heuvelrug

Brabant

Klimbos brabant mierlo

Limburg

Zuid-limburg met kinderen

Dit blog bevat affiliate links, boek je een accommodatie via deze link dan krijgen wij een kleine commissie, alleen als je er ook echt verblijft natuurlijk. Jij betaalt hiervoor niets extra’s en zo kan Gezinopreis toch blijven bestaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top