Home / Nederland / Monster Jam komt weer naar Nederland, win tickets!
Monster Jam Winactie

Monster Jam komt weer naar Nederland, win tickets!

Op 3 en 4 december is het weer tijd voor het meest spectaculaire event op vier wielen: Monster Jam. Feld Entertainment heeft ervoor gezorgd dat Monster Jam weer terugkomt naar het Gelredome in Arnhem. Jij kunt kaartjes winnen om met het gezin te gaan!

Monster Jam Winactie

Wat is Monster Jam?

Het zal een geweldig spektakel worden voor het hele gezin waarbij de enorme Monster Jam trucks tegen elkaar racen door een modderig parcours en hun trucs en kunsten laten zien tijdens een freestyle competitie.

Monster jam

Het plezier begint al voor het evenement, het start namelijk met de Monster Jam Pit Party. Hier kun je de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij bekijken, je ontmoet de coureurs en crew, je kunt handtekeningen verzamelen en krijgt inzicht in hoe deze trucks zijn gebouwd. Hoe cool is het om dichtbij de meest bekende trucks in de wereld te komen? Toegangstickets voor Monster Jam en de Monster Jam Pit Party in het Gelredome zijn te bestellen via www.monsterjam.nl.

Onze blogger Leonie ging in 2018 met haar zoon naar Monster Jam en ze hebben echt een ontzettende leuke dag gehad. We kunnen je dit event dan ook van harte aanbevelen.

Winactie Monsterjam

Je kunt ook meedoen aan onze fantastische winactie! GezinOpReis mag namens Feld Entertainment namelijk 4 toegangstickets weg geven. De winnaar ontvangt 4 x Cat 1 tickets voor de show van Monster Jam op zondag 4 december om 13.00 uur met een totaalwaarde van € 200,- (€ 50,= per ticket).

Wil jij genieten van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts? Doe dan mee met deze winactie.

Monster Jam Winactie
Monster Jam Winactie

Laat ons weten welk blog van GezinOpReis je het meest heeft geïnspireerd en waarom dit blog je heeft geïnspireerd. Je kunt je antwoord plaatsen op onze Facebookpagina of in de reacties van deze post. Zorg daarnaast dat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief (klik om in te schrijven). Deelnemen kan tot en met 30 augustus, waarna we de kaartjes onder alle deelnemers op Facebook, Instagram en de website verloten.

Het is niet mogelijk om op een andere datum te gaan of de kaartjes in te wisselen voor geld. Je ontvangt de kaartjes via de organisatie van het event. Algemene voorwaarden van Monster Jam en GezinOpReis zijn van toepassing.

Monster Jam Winactie

Neem je familie en vrienden mee naar dit verrassende, verbluffende en onvergetelijke spektakel! This is As Big As It Gets! THIS IS MONSTER JAM!

Over de auteur

13 gedachten over “Monster Jam komt weer naar Nederland, win tickets!”

 1. Ik vind je blog over Viet Nam onwijs leuk.
  Ik was al in Viet Nam met manlief jaren gelden- voor de kleintjes.
  Ik zie nu dat het mogelijk te doen met kinderen is.
  Goede tip over de visum.

 2. De meest inspirerende toffe blog vind ik die over Oman. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik aankomende december alleen die kant op ga met drie kids, manlief wil niet mee, maar ik ga dit vast rocken! ????????

 3. Soms heb je net dat duwtje in de rug nodig… Voor ons was dat duwtje jullie reis-verslag naar Panama!
  Dit resulteerde in een fan-tas-tische reis aldaar met onze zoon van toen 2 jaar oud . ????
  Het kan dus niet anders dan dat dit onze favoriete blog is!

 4. Wat een super leuke actie! Met een huis vol (speelgoed ????) monster trucks kan ik niet anders dan meedoen.

  De blog die mij het meest heeft geïnspireerd is al een oudje, over o.a. de Deryan Air Traveller. Dat blog heeft ons ertoe aangezet om in 2017 met onze net-1jarige te gaan vliegen naar Lanzarote. Een geweldige vakantie en de vlucht ging perfect, want onze zoon kon heerlijk op de Air traveller zitten en liggen.

 5. Wow de meest inspirerende.. Daaruit kan ik toch niet kiezen! Ik ben een avontuurlijke moeder en met jullie blogs krijg ik inspiratie, tips, maar vooral zin om op reis te gaan.

  De blog die ik helemaal uitgespit heb is de blog over met kinderen naar Berlijn. Wat een goeie tips, ik heb alle tips gegoogled en werd daardoor nog meer geïnspireerd. Helaas is de trip door corona niet doorgegaan. Maar ik had wel enorme voorpret. Mede door e blog.

 6. De reisartikelen met baby en dreumes hebben mij erg aangesproken. Natuurlijk ook omdat we in die fase zitten.

 7. Mijn heeft de blog Zwitserland met kinderen inspireert. Dit is zo een mooi land ❤️
  En evenzo leuk zou het zijn monster trucks te zien echt leuke prijs . Ik wens iedereen veel geluk ????

 8. Wat een superleuke actie! Onze twee Monster Jam fans zouden hier erg blij van worden.

  De meest inspirerende blog? Dat zijn er veel..ik lees veel. Maar als ik een moet kiezen waar we veel uit hebben gehaald is dat Israel-met-kinderen denk. De laatste blogs over Indonesië ook erg leuk!

 9. Suzanne Dekkers

  Ah wat ontzettend gaaf! Ik zou mijn dochter en zoontje hier zooo blij mee maken.

  De blog over rondreizen door Bulgarije heeft mij echt geholpen toen ik eind mei 2 weken als alleenstaande moeder met 2 kinderen ging reizen. Juist wegblijven van de meest drukke gebieden heb ik veel aan de blog gehad. Wij zijn ook naar old town nessebar geweest en een dag bezoekje aan Sunny Beach. Wij hebben alledrie genoten!

 10. Wat een leuke winactie! Wij hebben heel jullie site uit zitten pluizen sinds we met onze zoon zijn gaan reizen. Hij is nu 4 maar we zijn begonnen met reizen(met onze zoon) toen hij 14 maanden was. Ondertussen heeft hij Maleisië, Thailand en de Filippijnen gezien. Aankomend jaar gaan we nog 1 keer voordat hij leerplichtig is???? waarheen? Daar zijn we nog niet helemaal over uit.. wellicht lezen we nog tips hier op gezinopreis.nl

 11. Bij mij heeft de blog ““De droom die jullie hebben gaat niet door”, aldus de leerplichtambtenaar” mij aangezet om niet op te geven en te kijken naar wat wel kan. Maar zo zijn er meer items waardoor we dachten, we gaan het gewoon doen! Dus bedankt voor de tips in deze. 🙂

 12. Wat een gave actie. Dit lijkt mij geweldig om te doen met het hele gezin.

  De blog die mij het meest inspireerde was de blog over de speeltuin Mirakulum in Tjechie. Deze was zo enthousiast geschreven en helder met al die foto’s. Daardoor wist ik dat we dit niet konden overslaan tijdens onze Tjechie vakantie. Dankjewel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top