Home / Inspiratie / Reisbloggen / Monster Jam een bulderend event, This is As Big As It Gets!!!

Monster Jam een bulderend event, This is As Big As It Gets!!!

Wauw, wat een spectaculair event; Monster Jam was terug in Nederland en hoe!

Ronkende motoren, grote monsterjamtrucks en een hoop spectaculaire shows, we keken onze ogen uit. In het weekend van 3 en 4 December was Monster Jam weer terug van weggeweest en bezochten we dit event met ons gezin. Heb je het gemist? Koop nu vast kaartjes voor 2024.

Monsterjam

Feld Entertainment heeft ervoor gezorgd dat Monster Jam weer naar het Gelredome in Arnhem kwam. Dit stadion stond het gehele weekend in het teken van dit event. Eenmaal aangekomen in het stadion was het een drukte van belang en kon je in de ochtend al genieten van de Pit-Party. Hier zag je de gigantische Monster Jam trucks van heel dichtbij. Ook kon je coureurs en crew ontmoeten. Vele fans, groot en klein, verzamelde handtekeningen en kregen inzicht in hoe de trucks gebouwd zijn. Echt een onwijs mooie belevenis voor alle fans.

Monsterjam

In de middag was er een geweldige show die ruim twee uur duurde. De opening was een en al sensatie; het werd donker, de lichtjes gingen aan en er werd afgeteld. 3, 2, 1… en daar bulderden alle Monster Jam trucks erop los. Het was goed dat we onze oorbeschermers bij ons hadden, want dat was wel nodig.

Monsterjam

De show begon met een race, twee tegen twee racen de Monster Jam trucks tegen elkaar. Ze sprongen over obstakels, door de modder en wie er als eerste over de streep kwam had gewonnen. Het ging er ruig en hard aan toe, maar wat fantastisch om te zien. Onze kinderen vonden het fantastisch om mee te maken en keken hun ogen uit. Na deze race begon de freestyle show.

Monsterjam

Alle Monster Jam trucks moesten op twee wielen hun kunsten vertonen. Dat ging de ene wat beter af dan de ander, helaas vloog er zo af en toe ook een Monster Jam truck op zijn kop en lag die uit de race. Het publiek werd er op een leuke interactieve manier bij betrokken. Op je telefoon kon je alle deelnemers een score geven en zo maakten wij als publiek de winnaar van dit event bekend. De winnaar van het freestyle onderdeel werd verrassend de stoere bestuurster die in Monster Mutt Dalmataian reed.

Monsterjam

De Monster Jam trucks wegen meer dan 5000 kilo en lieten veel vergetelijke stunts zien. Het stadion schreeuwde het uit als een Monster Jam truck zijn kunsten vertoonde. Zo zagen we de legendarische Grave Digger, die aan het eind van de show ook als winnaar uit de bus kwam. Megalodon liet ook zijn snelheid zien en El Toro Loco maakte een fantastische back flip.

Monsterjam

Naast de Monster Jam trucks genoten we ook nog van freestyle motorcrossers (FMX), zij lieten veel technische tricks zien en waanzinnige sprongen halverwege de show.

Monsterjam

Monster Jam is echt een geweldig event wat je een keer meegemaakt moet hebben. Houden jouw kinderen van autorace, kunnen ze geen genoeg krijgen van stunts en freestyle sprongen? Koop dan nu kaarten voor de volgende editie in 2024. Kaartverkoop gaat 9 December 2022 al van start! Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top