Home / Voorbereiding / Producten / Warme snacks en drinken, Primus & Pippi Langkous thermosset

Warme snacks en drinken, Primus & Pippi Langkous thermosset

Op zoek naar een leuke en goede thermosfles voor je kind? Juist nu is het zo fijn om even naar buiten te gaan. Wandelen in de natuur of naar een speelbos. Het geeft zoveel energie. Nu de temperaturen dalen, zit even opwarmen er alleen niet meer in. Nou zijn er wel plekken waar je nog wat afhaal eten of drinken kunt halen, maar als je zelfvoorzienend bent, is dat wel zo makkelijker.

Deze Pippi Langkous set van Primus is niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens leuk om te zien. Je kunt alle onderdelen van de set los van elkaar aanschaffen. Vooral de thermosfles en de Lunch Jug gebruiken wij op dit moment veel.

Primus themosfles kind

Pippi Langkous set Primus

Omdat Pippi Langkous uit de boeken van de Zweedse auteur Astrid Lindgren 75 jaar bestaat, ging Primus een samenwerking aan met The Astrid Lindgren Company en Save the Children. Outdoorproducten voor de kleine avonturier die niet alleen kwalitatief goed zijn, maar ook leuk om naar te kijken. Bovendien gaat per verkocht product een euro naar Save the Children die zich inzet voor kinderen in moeilijke situaties.

Primus Pippi

Primus Trailbreak Lunch Jug – Pippi Langkous

Wat is een Lunch Jug? Vraag je je misschien af. Een Lunch Jug is eigenlijk hetzelfde als de welbekende themoskan, alleen dan een stuk breder. Daarom niet alleen geschikt om warme dranken in te stoppen, maar ook voor andere etenswaren. Zoals dikke erwtensoep (niet handig in een thermoskan), een gekookt eitje of zelfs spaghetti. In de Lunch Jug kun je eigenlijk alles stoppen waar je maar zin in hebt. De inhoud van 400ml is meer dan voldoende voor je kind. Sterker nog, wij nemen vaak iets warms mee naast de boterhammen en gebruiken deze dus gewoon met zijn drietjes.

Eenmaal thuis kun je de Primus Trailbreak Lunch Jug gewoon in de vaatwasser doen. De roestvrij stalen binnenkant is makkelijk schoon te maken.

De Primus Pippi Langkous Lunch Jug is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Bestel hem hier online en check de prijs.

Primus Themosfles

Primus Thermosfles Pippi Langkous 

We vullen de Primus Thermosfles Pippi Langkous met heet water voor thee of we stoppen er warme chocomelk in. Heerlijk om even pauze te nemen en wat te drinken. Deze thermosfles is extra leuk is voor kinderen. Met een inhoud van 350ml is deze ook niet te groot of te zwaar om mee te nemen op een wandeling of wanneer we gaan mountainbiken. Je haalt er dan drie bekers uit.

De dop kun je gebruiken als beker, heel handig. Drinken blijft echt lang warm, als we niet alles opmaken en het in de avond pas leeggooien, is het nog steeds warm. De fles heeft een Click-Close sluiting, dus nooit zorgen over lekkage. Dat maakt dit ook een fijne thermosfles om van de zomer juist extra koude dranken in te stoppen.

Ook de Primus Pippi Langkous fles koop je makkelijk hier online.

Primus thermosfles

Primus broodrommel

De Pippi set van Primus maak je compleet met de meal set, oftewel broodtrommel van Primus. In deze set zit niet alleen een trommel, maar ook een bakje waar je bijvoorbeeld fruit in kunt doen. Ook zit er een spork in, zodat je altijd een lepel en een vork bij je hebt. De deksel kun je tevens gebruiken als bord. Door al de extra dingen die erin zitten, is er deze broodtrommel wel vrij groot.

Primus themosfles

Nog meer handige producten voor kinderen? Lees ook onze andere productreviews.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top