Het meest magische Kerstuitje met jouw gezin

0

Heb je er wel eens over nagedacht? Om samen met de kids de spullen te pakken en iets leuks te gaan doen met kerst? Wij raden je van harte Disneyland Parijs aan! Geen verplichte nummertjes met kerst, maar sprookjesattracties en te gekke achtbanen. Plezier en quality time met het hele gezin. En wist je dat het eigenlijk helemaal niet zo duur is?

Bij Disneylandspecialist Peter Langhout Reizen zeggen ze jaarlijks talloze gezinnen gelukkig te maken in Disneyland Parijs. En ik snap het wel, want het is hét ultieme familie-uitje. Er is van alles voor alle leeftijden. Sprookjesattracties voor de kleintjes, wat spannendere attracties voor de wat grotere dare deviltjes onder ons, en zinderende achtbanen voor wie er écht helemaal klaar voor is.

Meer lezen? Ga meteen naar:
Familiehotels Disneyland
Attractietips voor gezinnen
Aanbiedingen Kerst Disneyland voor gezinnen
kerst disney

Kerst in Disneyland Parijs

Disneyland heeft eigenlijk 2 parken, één gewoon park en één die laat zien hoe de Disney films gemaakt worden en ook met attracties. Allebei de parken worden met Kerst omgetoverd tot een magisch decor van sneeuw en Disneyhelden. Overal waar je loopt, kun je zomaar tegen een Disneyfiguur aanlopen. En als je Mickey tegen het lijf loopt, maak je natuurlijk ook even een foto met jouw kinderen. Ook leuk: het handtekeningenboekje, verkrijgbaar bij de ingang. Verzamel alle handtekeningen van jouw Disneyhelden.

Je kent vast de beroemde parade wel. Die parade wordt ook helemaal omgetoverd tot een lichtjesfestijn, kleurrijke kerstoutfits en feestelijke liedjes die niet meer uit je hoofd gaan.

Eigenlijk ademt heel Disneyland in deze periode kerst. Echt heel gezellig. Je slaat de kerstdagen dus niet helemaal over, maar viert ze gewoon op een andere manier.

kerst disney

Familiehotels Disneyland

Als je met je man/vrouw en kinderen naar Disney wilt, kies dan voor een fijn familiehotel. Ik ben vooral fan van hotel Kyriad en hotel Explorers. Beide zijn geselecteerde Disney hotels: geen hotels op het park, maar net iets erbuiten. Met heel veel van dezelfde voordelen, maar een stuk goedkoper. Bovendien hebben ze familiekamers (bij hotel Explorers tot wel 10 personen), wat wel zo handig is als je kleine kindjes bij je hebt.

Een ander voordeel van de geselecteerde Disneyhotels is dat ze natuurlijk helemaal ingesteld zijn op kinderen. De faciliteiten zijn dus uitstekend. Babybedjes, magnetron om de melk op te warmen, etc. Je moet het soms even doorgeven van tevoren, maar het is allemaal aanwezig.

Handig en een goede bespaartip: bij deze hotels zit ook een gratis shuttlebus. Als je dus je auto gratis parkeert bij het hotel, scheelt dat je parkeerkosten bij het Disneyland park zelf. En de shuttlebus rijdt heel vaak, dus je kunt ook tussendoor even naar je hotel als je wilt.

Als je trouwens nog voordeliger wilt slapen zijn er ook hotels verder weg van het park. Die missen wat Disneymagie, maar zijn wel voordeliger.

kerst disney

Attractietips voor gezinnen

Voor de allerkleinsten (en wat stiekem ook voor jou leuk is):
– Peter Pan’s Flight (vlieg mee naar Nooitgedachtland!)
– Sneeuwwitje
– Het kasteel van Doornroosje
– Pinokkio
– Het Disney treintje
– It’s a small world
– Meet Mickey Mouse

Voor de iets grotere kleine kinderen:
– Het labyrint van Alice in Wonderland
– Buzz Lightyear Laser Blast (schiet op ruimtemannetjes met je lasergun!)
– Crush’s Coaser (als je van achtbanen houdt. Vanaf 1.07m)
– De draaiende theekopjes
– Phantom Manor spookhuis

Voor de kids die durven en volwassenen:
– Space Mountain (vanaf 1.32m)
– Rock ’n Roller Coaster (vanaf 1.20m)
– De Tower of Terror (in vrije val naar beneden!) (vanaf 1.02m)
– Pirates of the Caribbean (geen minimumlengte)
– Ratatouille the ride (geen minimumlengte)

kerst disney

 

Aanbiedingen Kerst in Disneyland voor gezinnen

Heb je ook zin om met je gezin naar Disneyland te gaan? Kijk dan eens bij Peter Langhout Reizen, die is gespecialiseerd in Disney reizen. Je kunt kiezen uit een busreis of een eigen autoreis.

– Autoreis 3 dagen Kerst in Disneyland – met 2 dagen Disney tickets – v.a. €199 p.p.
– Busreis 3 dagen Kerst in Disneyland – met 2 dagen Disney tickets – v.a. €269 p.p.

Insider tip: je kunt ook Oud & Nieuw vieren in Disneyland! (extra lange openingstijden en feestelijke jaarwisseling!)

– Autoreis 3 dagen Kerst in Disneyland – met 2 dagen Disney tickets – v.a. €225 p.p.
– Busreis 3 dagen Kerst in Disneyland – met 2 dagen Disney tickets – v.a. €269 p.p.
Bekijk alle Peter Langhout Aanbiedingen naar Disneyland met Kerst.

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan 30 met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië. Ze begon de website in 2014 om ervaringen en tips voor (toen nog) reizen met een baby te delen. Inmiddels is Gezin op Reis de grootste website in Nederland over vakanties met kinderen wereldwijd. Jouw bron voor goede, betrouwbare informatie die jullie vakantie een stuk makkelijker maakt.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.