Home / Reisgids kinderen

Reisgids kinderen

Op zoek naar een handige reisgids voor kinderen? Wij hebben veel verschillende merken kinderreisgidsen voor je getest. Lees hier onze ervaringen. 

Lees meer

Review Reisgids Kinderen

Lonely planet kinderen

Lonely Planet heeft een zeer uitgebreide collectie aan reisgidsen voor kinderen. Ze hebben echt leuke boeken voor alle leeftijden. Zo kunnen de Lonely Planet stickerboeken ook gebruikt worden door jonge kinderen. Terwijl de "Verboden voor Ouders" (Not for Parents) serie heel geschikt is voor kinderen in de hogere klassen van de basisschool. Je kunt deze boeken hier in het Nederlands kopen. Voor reislustige ouders is de Lonely Planet Travel with Children ook echt een must-have. 

Lees meer
Lees meer
Lees meer

Kidskompas reisgids

Kidskompas is een Nederlandse serie van reisgidsen. Dit zijn handige gidsen die zowel door ouders en door kinderen gebruikt kunnen worden. 

Lees meer

Ikke reisboekjes voor peuters

Op zoek naar reisgids voor peuters en kleuters dan is de Ikke-serie ideaal. Deze kleine dunne boekjes met mooie tekeningen helpen je om je kind voor te bereiden op een vakantie. Zo is Ikke gaat vliegen het ideale boekje om met je kind te praten over de eerste keer vliegen. 

Lees meer

Wat en Hoe reisgids voor kinderen

Lees meer

Draw your map

Lees meer

Overige reisgidsen voor kinderen

Een aantal kleine uitgevers van reisgidsen en reisverhalen hebben ook boeken over reizen met kinderen. 

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll to Top