Home / Voorbereiding / Producten / Review: Aeromoov Air Wrapper wikkeldeken voor je baby

Review: Aeromoov Air Wrapper wikkeldeken voor je baby

Op zoek naar een goede manier om je baby ook ook in het najaar warm te houden wanneer jullie samen op pad gaan. Zonder het risico dat je kindje het te heet krijgt. De Aeromoov wrapper is een wikkeldeken met een Air Layer matje, wat ervoor zorgt dat je kindje het niet té warm krijgt.

Bekijk hier de actuele prijs van de Aeromoov Air Wrapper bij Babypark

aeromoov wrapper

Aeromoov Air wrapper

Elke maandagochtend zitten onze dochter en ik om 06:15 in de auto voor een ritje van een half uur richting mijn moeder. Ideaal om de wrapper te testen voor een rit in de auto.

De  Aeromoov Air wrapper in de autostoel of buggy vastmaken is gemakkelijk. De wrapper heeft namelijk drie mogelijke openingen. Twee openingen aan de achterkant die met stevig klittenband dichtzitten en een opening aan de onderkant die je met een kleine rits kunt openen. Hierdoor kun je een drie- of vijfpuntsgordel gemakkelijk door de openingen halen. Wanneer je de wrapper in de autostoel of buggy legt kun je de openingen gemakkelijk naar benodigde grootte losmaken. Kindjes vanaf 72 cm kunnen in de wrapper maat L. Er bestaat ook een maat S voor de nog echte kleintjes. Beide in drie fijne kleuren. Er zit een voetenzak aan die je over de beentjes kan leggen. Met stevig klittenband kun je de wrapper om je kindje heen dichtmaken net als een normale baby wikkeldeken.

aeromoov wrapper
aeromoov wrapper

Je kindje zit lekker warm in de autostoel of buggy als het echt koud is, maar de wrapper kan ook open als het weer wat warmer is. De wrapper is gemakkelijk schoon te houden, je kan deze namelijk gewoon op 40 graden wassen. Doordat het klittenband in de breedte is gestikt kun je zelf uitmaken hoe strak je de wrapper om je kindje dichtmaakt. Door de air layer met 3d structuur in het ruggedeelte is er een constante luchtcirculatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je kindje oververhit raakt.

Enig nadeel is wanneer je kindje in slaap is gevallen of het koud is en je je kindje met deken en al uit de autostoel of buggy wilt halen dat wel een uitdaging is. Eerst moet je de deken openvouwen om de gordels los te klikken en de armpjes van je kindje erdoorheen halen. De deken met je kindje erin van de gordels sjorren is ook lastig omdat het allemaal wat krapper is en je niet te hard wilt sjorren omdat je kindje dan wakker wordt. Doordat de openingen aan de achterkant om de gordels heen zitten staan de openingen ook open wanneer je je kindje met deken en al uit de autostoel of buggy wilt halen. Dit kan ervoor zorgen dat de wind alsnog in de deken slaat. Ook zal je de wrapper moeten verwijderen voordat je de buggy opvouwt. Hou daarom ruimte in je handbagage of auto.

aeromoov wrapper

De Aeromoov Air Wrapper als wikkeldeken baby

Als je een tijdje buiten doorbrengt met je kindje, raad ik de wrapper zeker aan! Doordat je de openingen zo groot kan maken als je zelf wilt past de wrapper overal in. De wrapper is ideaal voor in de buggy of wandelwagen, maar kan ook worden gebruikt voor op de slee in het wintersportgebied. Buiten doe je je kindje sowieso een jasje aan en kun je de wrapper als extra baby wikkeldeken gebruiken zodat de beentjes van je kindje ook warm blijven.

Ook kun je de wrapper bovenaan aantrekken zodat de warmte binnen blijft en je kindje een soort dakje heeft. Bij het opvouwen van de wrapper moet je rekening houden met het matje, maar het past zeker in een koffer of grotere rugzak. Hierdoor kan je kindje ook warm in de buggy zitten als je op stedentrip gaat in het najaar.

De wrapper vind ik een aanwinst voor de uitzet van je kind. Wil je er ook een aanschaffen? Er zijn drie verschillende kleuren en verschillende maten verkrijgbaar. Bekijk hier de actuele prijs van de Aeromoov Air Wrapper bij Babypark of kijk hier op bol.com waar de prijs vaak wat goedkoper is.

aeromoov wrapper
aeromoov wrapper

We ontvingen de Aeromoov wrapper om te testen, we gaan alleen samenwerkingen aan met volledige vrijheid om onze ervaringen te delen. Check ook onze review van de Aeromoov Air Layer.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top