Home / Voorbereiding / Producten / Review: Care Plus Travelset minispray

Review: Care Plus Travelset minispray

Op onze afgelopen verre reis met kindje hadden we een travelset minispray van Careplus bij ons. Dit handige compacte setje, geschikt voor het hele gezin, is wat ons betreft een must-have voor op reis.

Review Travelset minispray

Gezond op reis met een baby vraagt wat meer voorbereiding en benodigdheden dan wanneer je met zijn tweeën op reis gaat.  We maakten kennis met de  Care Plus® travelset minispray toen we nog wat last-minute vakantie-inkopen deden. De set bestaat uit vier sprays: een anti-insect DEET 40% spray, een Anti Insect Natural spray, Sun Protection Outdoor & Sea SPF 30 en een Bite Relief spray, verpakt in een stevig afsluitbaar plastic doosje.

Waarom we het zo handig vonden:

 1. Klein en licht. Met zonnebrand en 2 flesjes anti-insect spray zit je anders snel aan een halve kilo nu nog geen 100gram
 2. Betrouwbare producten van Care Plus®
 3. Anti-insect spray voor jou en je kleintje. De insect spray met DEET die we op andere reizen zelf gebruikten is pas geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Gelukkig vonden we een alternatief in de Anti Insect Natural Spray van Care Plus® welke geschikt is voor baby’s vanaf 3 maanden.  Je moet iets vaker sprayen maar verder werkt het voor ons gevoel net zo goed als de spray met DEET
 4. Met de travelset heb je alles bij elkaar. Probeer het juiste flesje maar eens te vinden in de de rugzak tussen luiers, speelgoed en andere zooi; irritatie gegarandeerd.
 5. Zonnebrandspray +. De Care Plus® outdoor & Sea spray is waterproof en beschermt tegen kwallensteken.De spray heeft een gepatenteerde technologie. De slijmlaag die de clown fish (het oranje visje uit de Disney film Finding Nemo) beschermt tegen giftige anemonen waar deze in woont,is gebruikt als basis voor de bescherming tegen kwallensteken.  Je zult niet altijd een zonnebrand nodig die dit allemaal kan. Tijdens het  duiken aan de Cambodjaanse kust kwamen we kwallen tegen van een halve meter in doorsnee en als je eenmaal weet dat er kwallen in de regio voorkomen is die extra bescherming een prettig idee.
 6. Doosje beschermt tegen vuil en viezigheid.
 7. Het vierde flesje, de bite en relief spray, welke de huid verzacht, verkoelt en kalmeert na insecten steken heb je natuurlijk liever niet nodig.  Juist daarom vergeet ik dit soort producten altijd op de hotelkamer; nu heb je het gewoon bij de hand wanneer nodig.
 8. Klein doosje, dat in je broekzak past. Fijn voor een spontane strandwandeling
 9. Zonnebrandspray die ook geschikt is voor kinderhuidje
 10. Meer info over dit product op: www.careplus.eu/nl 
careplus

De Travelset minispray gaat in ieder geval mee op een onze volgende vakantie. Jammer genoeg kunnen we de grote verpakkingen niet helemaal thuis laten, het blijven immers miniverpakkingen. Het is genoeg voor een weekje weg of een excursie waarbij je licht bepakt wilt zijn, maar het is niet genoeg voor 3 weken met het hele gezin.

De review is geschreven op eigen initiatief

Over de auteur

8 gedachten over “Review: Care Plus Travelset minispray”

 1. heel handig! Je koffer zit al zo snel vol met al die grote flessen in je toilettas maar deze zijn ideaal en kan je zelfs meenemen in je handbagage!

 2. Wat handig, vooral omdat het in sprayvorm is. Een deel kan hier in Nederland altijd handig zijn. Heb zelf standaard een tube nestosyl bij me.

 3. kidstravelservice

  Héél handig en ook heel herkenbaar dat de bite-en-relief spray altijd op de hotelkamer ligt als je het nodig hebt. Die kunnen we wel gebruiken als we gaan wandelen bij de moerassen in Estland binnenkort.

 4. Met drie kids binnen mijn gezin gaat standaard mijn zwarte rugzak mee met daarin een EHBO-tasje, water, zakdoekjes (ook als wc-papier te gebruiken) zakmes, wat medicatie, een regenjasje, een folie dekentje….en uhhh dat spray setje moet ik hier maar eens aan toevoegen. Super handig. Heel vaak deel ik wat uit van mijn EHBO benodigdheden voor de ‘gevalletjes’ onderweg. Vaak aan totaal vreemden, maar we zijn er toch om elkaar te helpen…?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top