TiNiWorld, Can Tho, Vietnam

0

Zoek je iets leuks in Can Tho met kinderen, ga dan zeker naar TiNiWorld. Deze afwisselende indoor speeltuin heeft activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Je kunt de speeltuin vinden in het grote winkelcentrum dat om de hoek zit van het Can Tho museum. De entree is 30.000 (weekend) of 20.000 (doordeweeks) per kind.

TiNiWorld

Kinderen kunnen kiezen uit veel afwisselende speelgedeeltes. Zo is er een grote zandbak met speelgoed en een opblaaskussen met glijbanen en ballenbak. Verder zijn er diverse hoekjes waar kinderen creatief bezig kunnen zijn. Knutselen, tekenen of sieraden maken. Voor sommige van deze activiteiten moet je wel bijbetalen.

Oudere kinderen zullen blij zijn om te weten dat er ook een spelcomputer en diverse racespellen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er ook een aantal normale pc’s waarop ook spellen gespeeld kunnen worden.

Voor jonge kinderen onder de 4 jaar is er een apart, deels afgesloten gedeelte. Hier is meer speelgoed voor deze leeftijdscategorie en je hoeft je geen zorgen te maken dat je kind omver gelopen werd. Toen wij er waren was onze blonde baby erg populair en veel kinderen wilden constant aan haar zitten. Ook daarom was het wel fijn om naar dit aparte gedeelte te gaan.

TiNiWorld

Faciliteiten voor ouders zijn niet zo goed als bij andere indoor speeltuinen die we in Azië bezochten. Je kunt wel wat snacks en snoep krijgen maar geen volledige maaltijden. Ook is er geen apart zitgedeelte voor ouders. In het winkelcentrum zit wel een uitgebreid foodcourt.

TiNiWorld is een keten en heeft ook indoorspeeltuinen in andere plaatsen in Vietnam zoals Da Nang en Nha Trang. Bekijk alle adressen de website: http://www.tiniworld.com/

 

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan 30 met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië. Ze begon de website in 2014 om ervaringen en tips voor (toen nog) reizen met een baby te delen. Inmiddels is Gezin op Reis de grootste website in Nederland over vakanties met kinderen wereldwijd. Jouw bron voor goede, betrouwbare informatie die jullie vakantie een stuk makkelijker maakt.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.