Top 10 deuren in Fes

8

De Marokkaanse stad Fes heeft verspreid door de stad en vooral in de Medina veel prachtige deuren. Sommige zijn in verregaande staat van verval, andere zijn mooi opgeknapt. Dwalend door de Medina kan je een hele speurtocht maken om deuren te spotten. Dit is een kleine selectie van de foto’s de wij maakten. Voor meer informatie over Fes lees onze reisverhalen Fes of 5 plekken om te relaxen in Fes.

In onze top 1o rubriek elke maand 10 reisfoto’s binnen een bepaald thema.

Na 10 jaar reisbloggen en meer dan 60 bezochte landen delen we graag af onze bijzondere plekjes en mooie foto’s met jullie. Soms uit de oude doos, soms recente foto’s. Check ook onze andere top 10 lijstjes.

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan dertig met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië.

8 reacties

  1. Stéphanie | Expeditie Aardbol on

    Wat een plaatjes! Mooi hoor, en leuk om zo’n verzameling te maken op reis 🙂

  2. Let's travel and see on

    Er zitten herkenbare deuren tussen;) Zat vanochtend m’n eigen Marokko foto’s weer eens door te kijken, wat heb ik daar veel gefotografeerd! Het een is nog mooier dan het ander daar, zoveel kleuren, details etc etc! Gauw posts over schrijven:)

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.