Top 10 reisfoto’s 2014

12

Het einde van het jaar is een moment van terugblikken en vooruitkijken.  Met welke top 10-lijst is het dan beter om mee af te sluiten dan onze favoriete foto’s van dit jaar? Dat was trouwens nog best lastig, omdat 2014 een geweldig jaar in reizen was, hebben we veel leuke foto’s.

In onze top-10 rubriek elke maand 10 reisfoto’s binnen een bepaald thema. 

Tempel in Ho Chi Minh stad – Vietnam

top 10 foto's

Onze kleine dame voor de eerste keer in Azië. We vonden het geweldig om te zien hoe geïnteresseerd ze was in tempels en beelden. Pure nieuwsgierigheid in beeld.

Moulay Idriss – Marokko

top 10 foto's

Het Marokkaanse stadje Moulay Idriss kleeft tegen de berg aan. Het lijkt bijna niet op een echt stadje.

Sjeik Zayed Moskee – Abu Dhabi

top 10 foto's

We brachten een bezoek aan de Sjeik Zayed Moskee in Abu Dhabi tijdens een lange stopover.  Het is een geweldig gebouw; zowel de architectuur als de inrichting zijn erg indrukwekkend en ongelofelijk mooi.

Kampot – Cambodja

top 10 foto's

Onze dochter maakte nieuwe vrienden in Kampot, Cambodja.

Meteora – Griekenland

top 10 foto's

Uiteraard moest er een foto van Meteora in deze top-10 van reisfoto’s 2014. Het was absoluut de meest fotogenieke plek waar we dit jaar waren. Dit is mijn persoonlijke favoriet, misschien juist omdat het anders is dan de klooster foto’s.

Koh Rong – Cambodja

Top 10 foto's

Nog een zonsondergangfoto. Dit was bij het prachtige Koh Rong eiland in Cambodja. Overdag trouwens ook prachtig met perfect wit zand en een blauwe zee.

Alpe d’Huez – Frankijk

Top 10 foto's

Marcel in de grootsheid en leegte van de Franse Alpen. Hij heeft deze week nog wat te doen,, namelijk zes keer Alpe d’Huez opfietsen voor het KWF. De hele week was hij enorm zenuwachtig en ik zie dat ook in de foto terug.

Wat Pho Bangkok – Thailand

Top 10 foto's

Oké, Azië is wel favoriet in de top-10. Het was geweldig om te ontdekken dat Bangkok met een baby nog steeds die fijne stad is waar we na meerdere bezoeken nog steeds helemaal fan van zijn.

Matka Canyon – Macedonië

Top 10 foto's

Matka Canyon in Macedonië: een enorm mooi stukje natuur en dat gewoon in Europa.

Hildesheim – Duitsland

Top 10 foto's

Ik had nooit gedacht dat we kerstmarktmensen zouden zijn, maar de kerstmarkt van Hildesheim was supergezellig en leuk om te fotograferen.

Ik ben benieuwd: welke foto spreekt jou het meest aan en waarom?

Na 10 jaar reisbloggen en meer dan 60 bezochte landen delen we graag af en toe onze bijzondere plekjes en mooie foto’s met jullie. Soms uit de oude doos, soms recente foto’s. Check ook onze andere top 10 lijstjes.

Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan 30 met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië. Ze begon de website in 2014 om ervaringen en tips voor (toen nog) reizen met een baby te delen. Inmiddels is Gezin op Reis de grootste website in Nederland over vakanties met kinderen wereldwijd. Jouw bron voor goede, betrouwbare informatie die jullie vakantie een stuk makkelijker maakt.

12 reacties

  1. Heel mooie foto’s! De eerste foto is prachtig, net zoals de foto van jullie meisje met haar nieuwe vrienden. Mooi!

  2. De foto van de zonsondergang vind ik heeel mooi, ik ben gek op zonsondergangen. En de eerste foto van jullie dochter is ook heel mooi. Ik ben trouwens ook geïntrigeerd door de foto van de Sjeik Zayed moskee, hopelijk ga ik die dit weekend ook met eigen ogen bezoeken!

  3. Wat een prachtige pics Tikva! Ik vind die van Moulay Idriss super. Die had ik ook nog niet gezien. En die van de Cambodjaanse vriendjes ook. Blijft leuk om te zien hoe makkelijk kinderen contact maken, waar dan ook. Macedonië is prachtig! ‘Gewoon in Europa’ hihi!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.