Home / Inspiratie / Reisbloggen / Hoe zorg je ervoor dat je vakantiefoto’s niet vergeten worden?

Hoe zorg je ervoor dat je vakantiefoto’s niet vergeten worden?

Het is heerlijk om met je gezin op vakantie te zijn en herinneringen te maken om nooit meer te vergeten. Er zijn soms momenten tijdens de gezinsvakantie die je graag vereeuwigd ziet. Bijvoorbeeld je kind die je op het strand een zandkasteel ziet maken. Of je partner die vooruitloopt met je kind in het bos. Of dat speciale moment dat je met zijn allen bovenop een uitkijktoren staat. Je maakt natuurlijk volop foto’s van deze bijzondere momenten, maar hoe zorg je ervoor dat deze niet in de vergetelheid raken?

cala saldete

Maak van die ene speciale foto een poster

Een poster maken van een vakantiefoto en deze een prominente plek in je woonkamer geven, is de ultieme manier om dat moment niet te vergeten. Bovendien is de poster te zien als een unieke wanddecoratie aan de muur. Zeker met een bijpassende lijst komt je poster echt als pronkstuk aan de muur te hangen. Je kan de poster ook op een andere plek in huis hangen, waar je vaak komt. Bijvoorbeeld in de slaapkamer of in de hal van je woning. Je staat er niet iedere keer bij stil als je langsloopt, maar af en toe valt je blik erop. Dat is het moment, waarop jij weemoedig terugdenkt aan die heerlijke gezinsvakantie.

india

Foto op gebruiksvoorwerp afdrukken

Er zijn tegenwoordig allerlei mogelijkheden om foto’s af te drukken op een voorwerp. Daarmee personaliseer je het voorwerp op een unieke en originele manier. Een voorbeeld van een populair voorwerp met foto is de mok of kopje.

Je drinkt vaak wel een of meerdere keren per dag thee, koffie of melk. Elke keer als je dan de mok, beker of het kopje tevoorschijn haalt, komt de herinnering aan je vakantie boven. Er zijn ook andere leuke voorwerpen te voorzien van een unieke vakantiefoto. Denk daarbij maar aan sleutelhangers net als aan kalenders, agenda’s, onderzetters en telefoonhoesjes. Ook leuk is het om een klok van een foto te voorzien, want hoe vaak kijk je wel niet naar de tijd?

Salar Uyuni met kinderen

Collage met vakantiefoto’s

Heb je meerdere vakantiefoto’s, bijvoorbeeld een weekendje weg of misschien wel een wereldreis, die je niet snel wilt vergeten? In dat geval is het aan te raden om van de vakantiefoto’s een collage te maken. Er zijn allerlei manieren om een collage te maken, zoals met foto’s in een gelijk formaat. Of wat creatiever met klein en fotoafdrukken door elkaar gemixt. Het is leuk om zelf een fotocollage te maken, maar wil je het er professioneel laten uitzien als wanddecoratie dan laat je het natuurlijk doen.

nepal

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top