Win kaartjes en ga met je gezin naar Disney on Ice

13

Welk kind is er niet gek op Disney? Isis’ favoriete knuffel Minnie Mouse heeft al heel wat landen met ons bezocht. In elk kasteel waar we komen wil Isis weten welke prinses hier woont. Leuk weetje: wist je dat we in Duitsland in het echt Doornroosjekasteel sliepen? Voor mij is Disney meer dan een sprookje maar ook een manier om de reislust aan te wakkeren. De ene film spreekt mij wel meer aan dan de andere. Zo heb ik weinig met Cars maar wil ik na “the Lion King” op safari, ik kan geen “Finding Nemo” kijken zonder daarna naar een duikbestemming te willen gaan en Isis wil naar het land van “Frozen”.

Disney komt echt tot leven tijdens Disney on Ice, een jaarlijks event in december waar alle bekende karakters vertegenwoordigd zijn. Vorig jaar ging Isis met opa en oma naar Disney on Ice en ze vond het geweldig. Ze heeft er nog dagen over nagepraat. Over dat ze “Anna en Elza” in het echt had gezien. Dat Minnie Mouse er ook was. Dat ze ook wilde leren schaatsen. Dit jaar is het thema van de show “Betoverende werelden” en het belooft weer spectaculair te worden. Nog leuker: jullie kunnen erbij zijn!

Waar vier favoriete karakters Bliksem McQueen, Cars, Ariel en Buzz Lightyear een spannend avontuur beleven als ze ontsnappen uit de handen van onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. Ga ook mee met Anna en Elza die je meenemen naar hun winterse wereld.

Disney on Ice zal plaatsvinden van 15 t/m 30 december in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.De show is Nederlands gesproken en tickets zijn verkrijgbaar vanaf 18 euro.

Boek direct via de site DisneyOnIce.nl

Doe mee en win!

Doe mee aan de winactie en maak kan op 4 Zilveren tickets voor “Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden” op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

Meedoen is heel simpel. Doe dit door ons te vertellen wat je favoriete Disney film is en in minimaal 10 woorden waarom deze zo leuk is. Je kunt antwoorden op onze Facebookpagina, in de comments van deze post en e-mailen mag ook. Zorg daarnaast dat je ingeschreven bent voor nieuwsbrief (je ontvangt maximaal 12 keer per jaar mail en daarnaast diverse exclusieve e-books zoals vliegen met baby, en 28x Bangkok met kinderen). Deelnemen kan tot en met 15 oktober waarna we de kaarten onder alle deelnemers verloten. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Share.

13 Comments

 1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven, WAUW <3 Whaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op 4 tickets voor deze GEWELDIGE show, WAUW <3 Ohhh dochterlief gaat echt helemaal GEK worden.. ze is helemaal weg van Frozen.. hoe gaaf zou het zijn om haar hiermee te mogen verrassen, super SPANNEND! Wij zetten alvast een DIKKE, VETTE streep door onze agenda op 15 december 🙂 Je zou dit maar mogen winnen… zou mijn geluk niet op kunnen 🙂 ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍 😍 😍 😍 😍 MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor & heb alle stapjes gevolgd…

  ☑️ Geliked
  ☑️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

 2. Emmeline Wiardi on

  Oeh dat is moeilijk kiezen. Vroeger Mary poppins 100.000 keer gezien, heerlijke fantasiewereld en onlangs met Mn dochter vaiana gezien. Wat een mooie muziek en een mooi verhaal. Maar mijn favouriet is toch wel the lion king! Omdat de beelden van Afrika zo mooi zijn, de muziek is prachtig, de dieren geweldig en het verhaal is ontroerend. Volgend jaar gaan wij dan ook met ons gezin op reis naar Kenia om the lion king in t echt te zien!

 3. Keizer Kuzco (bij ons beter bekend als Lama) omdat er, ook voor volwassenen, zoveel humor in zit!
  Elyne zou het geweldig vinden om met Oma Rotterdam hier heen te gaan, net als mama vroeger

 4. Van heksen en bezemstelen tot aan frozen .
  Ik en mijn kleindochters vinden ze geweldig.

 5. De kleine zeemeermin, the Lion King, Belle en het beest.. Het is moeilijk om te kiezen. Vroeger heb ik veel deze films gekeken. Ik ga voor Belle en het beest. Vroeger toch wel een beetje spannend maar gelukkig met een mooi einde. Ben benieuwd wat mijn dochter van 2 van Disney (on ice) zal vinden.

 6. Mary Poppins! Simpelweg omdat de film alleen al supercalifragilisticexpialidocious is, maar ook Julie Andrews als de practically perfect in every way Mary Poppins.

  • Het nu door mij opgegeven e-mailadres is overigens een andere als waarop ik de nieuwsbrief ontvang, bedenk ik mij nu …

 7. Mijn favoriete Disney film op dit moment is Vaiana. Wederom een prachtige Diney-productie met grappige details en een mooi verhaal. En uiteraard een wijze les :-). Dit is één van de weinige films waarbij ik graag naast mijn zoontjes op de bank kruip. Frozen blijf ik ook erg leuk vinden, maar daar zijn mijn jongens helaas inmiddels (voorlopig) op uitgekeken. Zo’n mooie film met mooie muziek. En Olaf 😀

 8. Belle en het beest blijft nog steeds mijn favoriete omdat het verhaal zo mooi is gemaakt en de fillm ook top is en me nichtjes vinden Frozen leuk en zoude het super leuk vinden om Disney on ice te zien

 9. elisabeth maria martina on

  assepoester, welk meisje wil er nu niet een prins op het witte paard en een paar mooie glazen muiltjes?
  mijn kleindochters zijn er nog nooit geweest, dat word vast een groot FEEST

 10. Hailey Van Bers on

  Frozen;

  Omdat zussenliefde centraal staat, en dat is zo iets moois!

  (Lastig hoor om 10 woorden te kiezen voor iets waar je niet over uitgepraat raakt🤣🤣)

 11. Mirjam Hellingman on

  Onze favoriete Disneyfilm? Dat is Frozen en waarom? Omdat het een mooi verhaal is over familiebanden en liefde. Wat zou het geweldig zijn om met onze eigen Disney prinsesjes Sterre en Nikki naar Disney on Disney On Ice te mogen gaan! De Wereld van Disney zal hun helemaal betoveren! Hopelijk een droom die uit mag komen.

Leave A Reply