Winactie: Beleef de levensgrote trucks van Monsterjam op 30 juni

15

Op 30 juni brullen de motoren van levensgrote trucks in Nederland! Feld Entertainment brengt op zaterdag 30 juni Monster Jam weer naar de Kuip in Rotterdam. Het zal een geweldig spektakel worden voor het hele gezin waarbij de enorme Monster Jam trucks tegen elkaar racen door een modderig parcours en laten de trucks hun kunsten zien tijdens de freestyle competitie.

Fans van de Monster Jam trucks krijgen tijdens de Monster Jam Pit Party, voorafgaand aan de show, de gelegenheid om de Monster Jam trucks te bekijken en op de foto te gaan met hun favoriete bestuurders. Hoe cool is het om dichtbij de meest bekende trucks in de wereld te komen, zoals bijvoorbeeld Grave Digger®, Max-DTM, El Toro Loco®, Pirate’s Curse en Monster Mutt®?
Toegangstickets voor de Monster Jam en de Monster Jam Pit Party in de Kuip zijn te bestellen op www.monsterjam.nl.

Je kunt ook meedoen aan onze fantastische winactie. Gezin op Reis mag namens Feld Entertainment 4 toegangstickets ter waarde van EUR 42,90 per ticket weggeven! Wil jij deze tickets winnen? Meedoen is heel simpel. Laat ons in minimaal 25 woorden weten welk blog van Gezinopreis je het meest heeft geïnspireerd en waarom dit blog je heeft geïnspireerd. Je kunt je antwoord plaatsen op onze Facebookpagina, in de comments van deze post en e-mailen mag ook. Zorg daarnaast dat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief (je ontvangt maximaal 12 keer per jaar mail en daarnaast diverse exclusieve e-books zoals vliegen met baby, en 28x
Bangkok met kinderen). Deelnemen kan tot en met 21 april waarna we kaartjes onder alle deelnemers verloten.

Share.

15 Comments

 1. Ohh dit zou super gaaf zijn voor Mn mannen ze hebben door Mn ziekte veel in huis moeten doen dus ze verdienen wel een leuk uitje

 2. Adriana de Ruiter on

  Goedemorgen!

  De blog waar ik het meest aan heb gehad is die van Isis die al meer dan 20 keer gevlogen heeft. (Heb hem niet zo één, twee, drie kunnen vinden nu) Wij zijn pleegouders en eigenlijk hadden we ons er al bij neergelegd dat we niet meer op verre vakanties zouden kunnen gaan… En toen las ik dus deze blog en dat heeft voor ons de discussie weer helemaal op blank gezet!
  Natuurlijk is het voor ons anders, we hebben vaak te maken met getraumatiseerde kindjes en als die allerlei flashbacks of ellende in het vliegtuig krijgen, dat wil je niet. Dus we moeten ieder jaar opnieuw gaan nadenken, hoe is onze situatie, wie gaat er dit jaar mee op vakantie en kunnen we dan vliegen. Maar we hoeven het niet meteen af te strepen omdat er toevallig kinderen meegaan.

  Inmiddels met onze pleegzoon één keer gevlogen en hij vond het geweldig, dus die blog heeft onze wereld weer enorm vergroot en ons een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden gegeven.

  Voor onze pleegzoon zou het alleen al een droom zijn die uitkomt om een monstertruck in het echt te zien, laat staan een échte Monsterjam te zien!! Ik doe dus supergraag mee om hem te verrassen!!! 😀

 3. Linda De Brouwer on

  Wat een super toffe actie! Ik doe mee voor mijn partner. onze zonen en voor mezelf 😀 Mijn oudste zoon wil al zo lang heel erg graag eens naar de monster jam. Hoe cool zou het zijn om hem hier mee te kunnen verrassen!

 4. Claudia Diependaal on

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn jongste en onze kleinzoon. Samen met papa, oom en opa naar de Monster trucs moet toch vet cool zijn voor onze kleinzoon. Mijn jongste van 14 is ook nou nooit geweest dus feest voor de boys!

 5. Ik wil al sinds 2005 naar Monsterjam zou 2018 mijn geluksjaar worden?
  Dan neem ik mijn man mee <3
  Als hij niet mee wil dan ga ik met de bus 😛

 6. Marian B on

  Mijn zoontje is een echte fan! Wat zal het gaaf zijn om deze monster machines eens in het echt in actie te kunnen zien! En papa die springt ook een gat in de lucht 😉

 7. Aafke vd Heuvel on

  Hoe viezer hoe beter, het Kameleondorp en Avontureneiland vond ik heel leuk ! Zou graag mijn zoontje hiermee verrassen hij heeft heel veel monster trucks in het klein

 8. Sonja Hubregtse on

  https://www.gezinopreis.nl/wat-te-doen-in-rome-met-kinderen/
  Omdat we graag op vakantie wilden gaan naar Italië maar het moet ook leuk zijn voor de kids.. Deze blog heeft ons doen besluiten dat we naar Rome op vakantie gaan deze zomer ! Kids blij, wij blij 😉

  Over de te winnen prijs:
  Wat een waanzinnig leuke en stoere actie, Daarom van ons een positieve reactie.
  Ik zou graag met m’n 2 zoontjes gaan genieten, Dus deze kans laat ik zeker niet schieten.
  Deze spectaculaire show willen m’n 2 kids zeker zien, Racen over hobbels, zandhopen en ook wel stapels banden misschien. Enorme trucks scheuren en rammen, Trucks met gezichten, tanden en grote vlammen.
  Ze zijn bijna 4 meter lang, En de chauffeurs totaal niet bang. Zij ‘vliegen’ over een parcour,
  Deze show is super stoer ! Wheelies maken en een hoop lawaai, Deze show is echt geen minuut saai…
  Er is van alles te zien en te beleven, Geweldig ….dat je hiervoor kaarten mag weggeven! Grave Digger, Scooby Doo en El Toro Loco zijn onze favouriet, betere ‘stunters’ zijn er volgens ons niet 😉 Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen, Dan kan de Monster Jam show gaan beginnen 😉 !

 9. Anneliese de Waal on

  Lijk me erg leuk om een keer naar toe te gaan met de kinderen.
  Ik doe graag mee 🙂

 10. sylvana van der pijl on

  ziet er gaaf uit op tv, wil het een keer in het echt meemaken 😀 loot graag mee

 11. John van den Booren on

  Pssst ..l *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb 😃

Leave A Reply