Disclaimer

Copyright

Alle content van gezinopreis.nl valt onder de copyright van de eigenaren van deze website. De inhoud mag niet worden gebruikt, gepubliceerd of uitgegeven worden zonder onze toestemming en verwijzing.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Wij zijn ingeschreven bij de KVK

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt. Deze gebruiken we o.a. om in Google Analytics te meten hoeveel bezoekers we hebben op onze site.

Reviews

Soms krijgen we producten toegestuurd om te testen in dit geval is dit herkenbaar in de tekst. We testen alleen producten waar we zelf ook enthousiast over en/of nieuwsgierig naar zijn. We zijn altijd vrij onze eigen mening te geven.

Gesponsorde artikelen

Soms delen we gesponsorde artikelen. Dit is bijvoorbeeld te herkennen doordat de tekst is geschreven door een reisorganisatie of ander bedrijf.

Affiliate Links

We zijn aangesloten bij een aantal affiliate programma’s. Wanneer je als lezer op een affiliate link klikt, kom je op een website via een speciale link. Koop je iets dan krijgen wij een kleine vergoeding zonder extra kosten voor jou.