Home / Utrecht: kinderactiviteiten en vakantie tips

Utrecht: kinderactiviteiten en vakantie tips

Utrecht is de op één na kleinste provincie van Nederland, maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Centraal gelegen en makkelijk te bereiken per trein is de hoofdstad Utrecht een aanrader voor een stedentrip of een dagje weg. Hoewel, een dag is eigenlijk niet genoeg want er is een overvloed aan kindvriendelijke activiteiten!  
 
In Utrecht vind je een aantal van de leukste musea voor kinderen. Het Spoorwegmuseum is er zo één, geweldig voor kleine treinfans (en hun ouders) en vol interactieve onderdelen. Voor de kleinsten is het Nijntje Museum een must en we waren ook erg positief verrast door het Museum Speelklok ​. In onze uitgebreide blog over Utrecht met kinderen lees je alle tips plus onze aanraders om te overnachten en eten in de Domstad. 
 
Naast Utrecht zijn er nog twee steden in deze provincie waar je je prima een dag kan vermaken. Amersfoort en Woerden bieden beiden historie, kleinschalige musea en een mooi centrum wat uitnodigt tot een stadswandeling. Een bezoek aan Amersfoort is prima te combineren met een bezoek aan Dierenpark Amersfoort! Al onze tips over Utrecht lees je in deze blogs!

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll to Top