Home / Handboek Verre Reizen met Kinderen

Handboek Verre Reizen met Kinderen

Ben je er klaar voor om jezelf en je gezin herinneringen en ervaringen voor het leven te geven? Met dit praktische handboek bereid je je voor. Welke landen zijn juist geschikt met een baby, kleuter, schoolkind of tiener? Wat kost dat eigenlijk? Wat neem je mee? En hoe bereid je jouw kind voor op de reis en zorg je dat het ter plekke soepel verloopt?

Dit boek is er voor jou! 

Pre-order boek nu zonder verzendkosten

Pre-order dit boek (Hardcover, 170*240 en 232 pagina's) nu en ontvang het half januari 2022 thuis. Nu zonder verzendkosten (in Nederland). 

  • Handige tips om je bestemming te bepalen
  • Voor een verre vakantie van een week tot een wereldreis  
  • Persoonlijke ervaringen en herkenbare verhalen van ouders op reis
  • Essentiële feiten en tips speciaal voor wie met kinderen reist
  • Meer dan 30 verre bestemmingen!

Dit boek is het boek dat ik zelf graag zou willen hebben. Een mix van inspiratie en praktische tips. Voor wie voor het eerst een verre reis maakt met kinderen maar zeker ook voor de ervaren reiziger die zich lekker wil laten inspireren.   

Het Handboek Verre Reizen met Kinderen is vanaf half januari 2022 leverbaar via de boekhandel en webwinkel.  

Preview

Klik op thumbnail om een grote versie te bekijken

OVER DE SCHRIJVER

Reizen is wat ik altijd gedaan heb. Het is mijn grote hobby. Het is waar ik altijd aan denk, graag over lees en voor spaar. Ik ging in mijn eentje twee maanden naar Zuid-Amerika en later met mijn vriend (nu man) negen maanden op wereldreis.

Onze dochter was tien weken oud tijdens de eerste verre reis die we met haar maakten. Inmiddels is ze acht en bezochten we met haar negentien landen buiten Europa. Veel in Azië, maar ook in Afrika, Noord-Amerika en een langere reis door Zuid-Amerika. 

Auteur - Tikva Looijen


Vragen? Mail tikva@gezinopreis.nl of lees onze algemene voorwaarden.

Scroll naar top