Albanië met kinderen

Denk je aan een vakantie in Albanië met kinderen? Albanië is nog geen populaire vakantiebestemming, zeker niet voor gezinnen. Dit land zit echter vol verassingen er zijn prachtige stranden en een interessant binnenland.  

Vakantie naar Albanië met kinderen

Albanië is een van de goedkoopste landen van Europa. Nog niet zo lang geleden werden de eerste zonvakanties naar Albanië aangeboden maar die zijn inmiddels (grotendeels) weer gestopt. Dit is dan ook een land bij uitstek om op eigen gelegenheid te ontdekken. 

Albanië is zeker de moeite waard voor gezinnen met een avontuurlijke instelling. Huur een auto en ga zelf op pad. Er zijn weinig soorten kinderattracties maar wel genoeg mogelijkheden om te zwemmen.  

Ga je naar Albanië met een baby of peuter dan moet je er rekening mee houden dat het assortiment aan babyvoeding klein is en dat de in Nederland bekende merken niet verkocht worden. Luiers zijn wel te vinden maar vooral in kleine maten en van lokale merken die een mindere kwaliteit hebben dan wat wij gewend zijn. Het is dus verstandig om dat wat je nodig hebt zelf mee te nemen. 

albanie met kinderen

Reisverhalen Albanië met kinderen

Interview met Natasja: Reis door Albanië met een Lada Niva
In deze interviewrubriek gezinnen die een bijzondere reis hebben gemaakt. Ver weg of dichterbij als het maar niet standaard is.[...]
Interview: onbekend Albanië met kinderen
Ook in Europa zijn er nog genoeg landen waar je als avontuurlijk gezin je nieuwsgierigheid kunt bevredigen. Zo trok dit[...]