Home / Costa Rica met kinderen

Costa Rica met kinderen

Costa Rica en een klein en makkelijk te bereizen land in Midden-Amerika. Costa Rica met kinderen is zo populair omdat je er veel natuur hebt en een uitstekende infrastructuur voor toeristen. De meest populaire manier om het land te ontdekken is met een huurauto maar het openbaar vervoer of een georganiseerde rondreis zijn ook opties. De exotische dieren in combinatie met de groene bladeren en activiteiten zoals een canopy tour zijn aantrekkelijk voor kleine en grote avonturiers. Andere avontuurlijke activiteiten zijn bungee-jumpen, ziplijnen, caving en raften. Vlinderboederijen en insectenfarms zijn leuk met jonge kinderen.

Tortuguero Nationaal Park Costa Rica
OP REIS IN COSTA RICA

De meest populaire manier om het land te ontdekken is met een huurauto maar het openbaar vervoer of een georganiseerde rondreis zijn ook opties. Costa Rica is een van de duurste landen in Midden-Amerika maar je krijgt wel enorm veel waar voor je reisbudget. Wij bezochten Costa Rica voordat onze dochter geboren werd maar diverse andere ouders en blogger Leoni delen hun tips en ervaringen.

Geen zin of tijd om het zelf te regelen? Bij Local Hero Travel kunnen ze je helpen. Je boekt via deze Nederlandse reisorganisatie rechtstreeks bij een lokale reisspecialist. Die ook weet wat gezinnen belangrijk vinden. Bekijk hier de Costa Rica familiereizen. Voor een reis op maat kan je terecht bij Riksjafamily. Liever op reis met andere gezinnen bekijk dan de familiereizen van Djoser, Koning Aap, 333Travel en Sawadee. Of voor een reis inclusief huurauto via ANWB.

Costa Rica met kinderen

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll to Top