Bolivia met kinderen

Bolivia met kinderen, het is niet de meest logische keuze voor een vakantie. Maar tijdens mijn (Tikva) backpackreis van 2 maanden in 2004 door Peru en Boliva bezocht ik de Salar Uyuni. Ruim 65 landen verder en ik heb nooit ergens natuur gezien die zo tot me sprak, bizar mooi en en onvergetelijke ervaring. 

Reden genoeg dus om nog eens terug te willen om dit te delen met mijn man en inmiddels dochter. In 2017 is het zover. Volg onze voorbereidingen en na de reis hopen we volop praktische tips te kunnen delen voor een vakantie in Bolivia met kinderen. 

Voorbereidingen Zuid-Amerika 2017

7x waarom Zuid-Amerika een slechte reiskeuze is
Maak je geen zorgen dit is niet zo'n click-bait artikel met een schreeuwerige titel zoals "10 redenen om niet naar[...]
Interview: 20 weken Zuid-Amerika met kind, op de bonnefooi
Zuid-Amerika met kind, dat moet een geweldig avontuur zijn. Met onze aankomende droomreis in gedachten laten we ons graag inspireren door[...]
Onze droomreis en gave plannen voor 2016/2017
Als blogger wordt ons vaak gevraagd wat er nog op onze bucketlist staat en van welke reizen we nog dromen.[...]
2 maanden in Zuid-Amerika, 12 jaar later
De laatste tijd ben ik veel bezig geweest met Zuid-Amerika. Ik haalde mijn oude Loney Planets uit de kast, bekeek[...]

Oude verslagen Bolivia 2004 (zonder kind)

Ontsnapt uit La Paz, op naar Copacabana Bolivia
Na de Salar Uyuni tour ging ik weer terug naar La Paz om uiteindelijk weer naar Puno in Peru te[...]
Salar Uyuni
Wow, de Salar Uyuni tour was echt geweldig. De omgeving echt super mooi en afwisselend. Een grote zoutvlakte hoe ver[...]