Home / Laos met kinderen

Laos met kinderen

Van de diverse bestemmingen in Zuid-Oost Azie is Laos een van de minst ontwikkelde. Dit is ongetwijfeld een van de redenen waarom een vakantie in Laos met kinderen een stuk minder populair is dan naar buurlanden Thailand of Vietnam. 

kindvriendelijk hotel laos

Wij brachten met zijn 2e een maand in Laos door in 2008. Zoals je kunt lezen in de reisverslagen zoals "enkeltje Laos" vonden we het een geweldig land. De mooie natuur, de rust, de mensen het hele sfeertje past bij ons. Toch zijn we hier nog niet met onze dochter geweest omdat we denken dat we er meer aan hebben als ze iets ouder is. Diverse andere ouders deelden voor ons hun ervaringen tijdens een langere reis door Azie waar ook Laos met kids werd bezocht. 

Mijn Handboek Verre Reizen met Kinderen geeft heel veel praktische tips en inspiratie voor een verre reis met kinderen maar geen specifieke tips voor Laos. Geen zin of tijd om het zelf te regelen? Bij Local Hero Travel kunnen ze je helpen. Je boekt via deze Nederlandse reisorganisatie rechtstreeks bij een lokale reisspecialist. Liever op reis met andere gezinnen check dan de familiereis Laos van Sawadee. 

Reisverhalen en blogs Laos met kinderen

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll to Top