Home / Tsjechië met kinderen

Tsjechië met kinderen

In Tsjechië met kinderen kun je alle soorten vakanties vieren. Of je nu opzoek bent naar een wintersportvakantie, een actieve vakantie, een stedentrip of noem het maar op in Tsjechië kun je het allemaal beleven.

Český Šternberk Kasteel
OP REIS IN TSJECHIË

De meeste Nederlanders kiezen voor Tsjechië in het zomerseizoen. In Tsjechië zijn namelijk de meeste bezienswaardigheden alleen open in de maanden april tot en met oktober. Zo kun je er onder andere musea en echte kastelen bezoeken. Maar ook aan leuke dorpjes ontbreekt het niet in Tsjechië. Cesky Krumlov, omgeving Lipno en Praag zijn gebieden die met kinderen zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Maar ook kiezen steeds meer mensen voor hun wintersport vakantie voor Tsjechië omdat dit ideaal is voor kinderen die net beginnen met skiën of snowboarden.

Daarnaast is Tsjechië ook een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en actieve gezinnen. Het land biedt een legio ‘s aan actieve mogelijkheden. Je kunt er wandelen, fietsen, raften en natuurlijk nog veel meer leuke dingen beleven.

Wat ook interessant is om te weten is dat Tsjechië nog één van de goedkopere landen binnen Europa is. De boodschappen zijn vele malen goedkoper dan in Nederland en ook het uit eten en de activiteiten zijn laag geprijsd vergeleken met de Nederlandse maatstaven.

Dat maakt het voor gezinnen aantrekkelijk om voor een vakantie in Tsjechië met kids te kiezen.

Blogs Tsjechië met kinderen

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll naar top