Home / Canada met kinderen

Canada met kinderen

Canada met kinderen, het is een droombestemming voor veel gezinnen. Wij bezochten Canada met onze dochter toen ze nog maar een half jaar oud was. Canada is ook heel geschikt voor gezinnen die een verre reis willen maken met een baby. Je hebt hier al onze westerse benodigdheden. De gezondheidszorg is goed en je hebt geen zorgen over tropische ziektes.

toronto met kinderen

Tips Canada met kinderen

Wij bezochten zelf de oostkust van Canada. We combineerden Toronto en de Niagarawatervallen en staken daarna de grens over om onze reis te vervolgen in Amerika. Dit deel van Canada is het hele jaar door goed te bezoeken. Bovendien zijn er ook regelmatig aantrekkelijk geprijsde tickets te vinden richting de oostkust. 

Veel gezinnen kiezen echter voor hun vakantie in Canada met kinderen voor de westkust. Dit gebied heeft net wat meer bijzondere natuur te bieden. Met een huurauto of een camper reis je dan door de Rocky Mountains. Je kunt overnachten in of aan de rand van de nationale parken. Wil je tijdens je vakantie in Canada met kids activiteiten ondernemen, zoals beren en walvissen spotten, dan is de westkust hiervoor heel geschikt. De periode om zo’n reis te maken in Canada is echter relatief kort. Kindvriendelijke accommodatie en campingplekken moet je ruim van te voren reserveren omdat je anders niet meer terecht kan. Het is fijn als je kind voor zo'n reis óf nog klein genoeg is om gedragen te worden óf zelf al langere afstanden kan lopen. 

We delen niet alleen onze eigen ervaringen maar ook die van andere gezinnen die graag wat wilden vertellen over hun Canada reis. 

Op zoek naar een reis in Canada, bekijk het aanbod van fly-drives van TUI in Canada. Voor een reis op maat kan je terecht bij Riksjafamily. Ook ANWB vakanties heeft rondreizen zoals camperreizen Canada. Voor camperhuur is het ook altijd handig om te vergelijken bij Interhome aanbiedingen voor Canada. Wil je liever op reis met andere gezinnen? Check dan Sawadee groepsreizen Canada.

Waarheen in Canada met kinderen

Toronto en het oosten

Lees meer
Lees meer

Westkust Canada

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll naar top