Home / Noord-Holland: kinderactiviteiten en vakantie tips

Noord-Holland: kinderactiviteiten en vakantie tips

Bij Noord-Holland denk je waarschijnlijk als eerst aan Amsterdam. Onze uitgebreide blog over Amsterdam met kinderen vertelt je dan ook alles wat je moet weten over een bezoek aan onze hoofdstad met je gezin! Lees onze tips over kindvriendelijke musea en attracties en ontdek de beste accommodaties om te overnachten in Amsterdam met kinderen.  

Buiten Amsterdam liggen de typisch Nederlandse plaatsen Volendam, Monnickendam en Marken. Duik in de wereld van klederdracht, visserij en ouderwetse huisjes. Ook authentiek is Alkmaar, een aanrader voor een weekendje weg in Noord-Holland. Verken dé kaasstad van Nederland en combineer je bezoek met boottocht in de omgeving of een dagje strand.  
 
Over strand gesproken: ook bij Noord-Holland hoort het grootste Waddeneiland, Texel. Met een ruige kust, hoge duinen en de kenmerkende vuurtoren is dit een bijzondere plek. Onze bloggers bezochten Texel al vaak en vertellen je alles over slapen, eten en actief bezig zijn op het eiland. Lees alles over het veelzijdige Noord-Holland in onze blogs!

Steden, musea en accommodaties

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Natuur

Lees meer
Lees meer
Scroll to Top