Estland met kinderen

Op vakantie naar Estland met kinderen? Onze oosterburen en ook Finse gezinnen hebben het land al ontdekt. De faciliteiten voor gezinnen zijn goed. Zo zijn er veel kleinschalige campings, vaak mooi gelegen in nationale parken.

Naast genieten in de natuur met activiteiten zoals zwemmen, fietsen en wandelen is er in het land ook cultuur. Zo is Tallinn erg leuk vanwege de middeleeuwse sfeer, torens en musea voor kinderen. Bovendien heb je voor een familievakantie in Estland een kleiner budget nodig dan in de bekende vakantielanden.

Je bent wel even onderweg want het is rond de 2000 km van Nederland naar Estland door diverse landen. Dankzij lowcost vluchten is vliegen en dan ter plekke een auto huren echter een prima tijds efficiënte optie. Tenslotte kan je nog kiezen voor een auto ferry vanuit Duitsland (boven Hamburg) naar Letland, je hoeft dan nog maar een klein stukje zelf te rijden.

Reisverhalen en blogs Estland met kinderen

De leukste dingen om te doen in Tallinn met kinderen
Zoek je een leuke, betaalbare Europese stedentrip met kinderen, overweeg dan Tallinn! De stad heeft veel leuke attracties voor wie[...]
Lahemaa National Park, natuur vlakbij Tallinn
Het Lahemaa National Park is het oudste park van Estland en heel goed te combineren met een weekendje Tallinn. Het[...]
Stedentrip Tallinn – een weekendje in Estland
De wekker ging vanmorgen vroeg, om 4:00 zat ik al in de auto op weg naar Weeze airport. Maar goed[...]