Home / Overijssel: kinderactiviteiten en vakantie tips

Overijssel: kinderactiviteiten en vakantie tips

Hanzesteden, toffe attractieparken voor jong en oud en de mooiste fiets- en wandelroutes langs rivieren en bossen. Een vakantie in Overijssel met kinderen betekent afwisseling en is daardoor leuk voor het hele gezin.  
 
Zwolle, Kampen en Deventer hebben allemaal hun eigen attracties. In Zwolle duik je de prehistorie in als je Dinoland bezoekt en Kampen is een sfeervolle stad die je het beste te voet ontdekt. Deventer heeft een gezellig centrum en een museum waar je ieder kind blij mee maakt: het Speelgoedmuseum. Zeker nu deze in 2021 vernieuwd is. 

Er zijn diverse mooie natuurgebieden en familiewandelingen te vinden in Overijssel. 
 
Gaan jouw kids voor actie en adrenaline, dan is Overijssel ook een goede keuze. Slagharen is één van de populairste attractieparken, een overzichtelijk park met veel attracties, een aantal leuke shows en Aqua Mexicana, een overdekt waterpark voor alle leeftijden. Overnachten kan hier ook, in de blog lees je alles over de mogelijkheden. 

Hellendoorn is een park waar je met kinderen van alle leeftijden terecht kan, je vindt hier volop attracties waar je kleuter of peuter ook blij van wordt, zoals een toffe wildwaterbaan. Liever wat rustiger vaarwater? Ga dan varen met een fluisterbootje door Giethoorn of overnacht midden in de bossen! 

Steden,  Musea en accommodaties 

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Natuur 

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll to Top