Home / Andorra met kinderen

Andorra met kinderen

Wel eens gedacht aan een vakantie in Andorra met kinderen? Of gewoon nieuwsgierig naar dit kleine landje en maak je tijdens een vakantie in Spanje of Frankrijk van de mogelijkheid gebruik een bezoekje te brengen. 

Andorra

Dat snap ik helemaal zo ging ik zelf ook voor een dagje naar Andorra. Een aantal dorpjes en de hoofdstad van Andorra zijn wel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn speeltuinen genoeg in Andorra maar verder zijn er weinig echte attracties voor gezinnen in de hoofdstad.

Heb je eigen vervoer dan is er alweer veel meer mogelijk. Ga bijvoorbeeld naar Ecopark Naturlandia  in Sant Julià de Lorià. Met een rodelbaan, dierenpark en klimparcours. 

Ook zijn er in Andorra verschillende wandelroutes tot 5km die extra interessant zijn dankzij speciale activiteiten voor gezinnen. Bij de lokale VVV kantoren kan je boekjes halen voor de route.

Verschillende van de wintersportgebieden in Andorra toveren in de zomer in tot leuke bestemmingen voor gezinnen. Met activiteiten als een klimbos, bigair en minigolf. Bij Mon(t) Magic heb je bijvoorbeeld ook een van de langste ziplines van de Pyreneeën en een rodelbaan. 

Ordino andorra

Reisverhalen en blogs Andorra met kinderen

Lees meer
Lees meer
Scroll to Top