Home / Boek en E-Book, Speelbossen en familiewandelingen

Boek en E-Book, Speelbossen en familiewandelingen

Ben je op zoek naar leuke speelbossen en familiewandelingen in Nederland? Zoals natuurspeelplekken, speurtochten, wandelingen met speelplekken op de route, wandelingen met een app, kabouterpaden en/of blotevoetenpaden? Maar geen idee waar je deze allemaal kunt vinden?  

Dit boek is er voor jou! De 1e editie van dit boek (136 pagina's, druk juni 2021) is inmiddels uitverkocht. De 2e editie van dit boek (200 pagina's, druk februari 2022) is nu beschikbaar!

boek (2e Editie) Bestel nu!

boek
  • 200 pagina's tips
  • Je krijgt meer dan 150 uitgebreide tips over plekken die door het team van GezinOpReis zelf zijn bezocht en beoordeeld, aangevuld met extra suggesties
  • Per provincie gerangschikt en voorzien van een handige kaart
  • Met horecasuggesties in de buurt van het speelbos of de familiewandeling 
  • De afstand van de route en waar je kunt parkeren
  • Het niveau van de wandeling

Dit boek is het resultaat van een jaar lang op ontdekking gaan in ons eigen land. Mijn favoriete speelbossen en familiewandelingen in Nederland handig per provincie gerangschikt. Meer dan 300 tips!  

Voor bestellingen met verzending naar België, bekijk hier de mogelijkheden.

Of bestel een e-book 

Een e-book is een digitaal boek. Na aankoop krijg je een pdf-bestand toegestuurd (bij je factuur). Deze kan je op je laptop, telefoon of tablet bekijken. Omdat het een digitaal product is, is het e-book niet te retourneren.

Wil je de 1e editie als fysiek boek? Mogelijk heefteen enkele boekhandel het boek nog. Bekijk hier bij welke boekhandels het boek te koop was. 

Preview (2e editie)

Klik op thumbnail om de grote versie te bekijken

Over de schrijver

Tijdens de eerste lockdown in 2020 viel mijn werk als fulltime reisblogger helemaal stil. Op zoek naar afleiding ging ik met onze dochter naar buiten. 


Toch iets leuks doen en samen mini-avonturen beleven. Het resultaat is dit boek. Vol met toffe wandelingen en speelplekken waar elk gezin blij van wordt. 


Auteur - Tikva Looijen


Vragen? Mail tikva@gezinopreis.nl of lees onze algemene voorwaarden.

Scroll to Top