Home / Friesland: kinderactiviteiten en vakantie tips

Friesland: kinderactiviteiten en vakantie tips

Leuke steden, natuur, Waddeneilanden en een eigen taal! Het stoere Friesland heeft het allemaal en dat maakt dat je hier prima een weekend of een korte vakantie met kinderen kan doorbrengen. Deze provincie is een bijzonder stukje Nederland en heel geschikt als je houdt van buitenactiviteiten en watersport. We vertellen je graag waar je in Friesland op avontuur kan en een fijne accommodatie vindt! 
 
Natuur vind je in de Friese Wouden, op het Lauwersmeer en in Nationaal park de Alde Feanen. Maak een wandeling op zoek naar vogels en kikkers, huur een sloepje of ga wadlopen! Met de veerboot ben je in no-time op één van de Waddeneilanden voor de kust van Friesland. In onze uitgebreide blog vind je alle informatie die je nodig hebt voor een weekje uitwaaien op Terschelling! 
 
De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden is waarschijnlijk niet de eerste bestemming die je te binnen schiet voor een stedentrip. Maar met een oud centrum vol bijzondere gebouwen en straatjes, een superleuk interactief Natuurmuseum en een kleinschalige dierentuin waar de dieren wel heel dichtbij komen, is dit toch echt een topper met kinderen. Lees alles over Friesland met kinderen in onze blogs!

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll to Top