Oostenrijk met kinderen

Steeds vaker hoorden we van onze lezers hoe tof Oostenrijk met kinderen is. Zeker als je op zoek bent naar natuur en houdt van wandelen. We kozen mede daarom tijdens de kerstvakantie voor een stedentrip naar Wenen in combinatie met een dagje skiën. In de meivakantie kozen we weer voor Oostenrijk. Ondanks dat dit normaal gesproken niet de beste periode van het jaar is hadden we heerlijk weer en genoten volop. Onze volgende plannen zijn alweer gemaakt. 

Blogs over Oostenrijk met kinderen

Wenen en omgeving

De hoofdstad van Oostenrijk is echt een superleuke stedentrip bestemming. Waar je ook echt het hele jaar door naar toe kunt. 

Stedentrip Wenen met kinderen
Overweeg je een stedentrip Wenen met kinderen? Zeker doen! Wij vonden Wenen een hele aangename en sfeervolle bestemming. Wenen is[...]

Niederösterreich

Het noord-oosten van Oostenrijk. Een gebied met de rivier de Donau en veel kleinere plaatsen. 

Stuhleck Semmering, ons dagje skiën vanuit Wenen
Het is niet mogelijk om te skiën in Wenen. Wat wel kan is een dagtripje maken naar een skigebied in[...]

Innsbruck en Tirol

Een van de bekende vakantiegebieden in Oostenrijk voor een familievakantie is Tirol. met kinderen is zonder twijfel Tirol. Hier heb je hoge bergen, mooie wandelgebieden, skigebieden maar ook de levendige stad Innsbruck. Voor gezinnen is er genoeg te beleven zowel voor wie actief bezig wil zijn als voor wie vooral wil relaxen. ​

In de toekomst hopen wij ook Voralberg, Salzburgerland, Karinthië, Steiermark, Oberösterreich en Burgenland toe te voegen.