Home / Zuid-Holland: kinderactiviteiten en vakantie tips

Zuid-Holland: kinderactiviteiten en vakantie tips

Zuid-Holland is dé provincie voor een stedentrip met kinderen in Nederland. Kies je voor stoer Rotterdam met het Maritiem Museum of voor Den Haag, waar je het interactieve Museon kan bezoeken en de kleinsten oog in oog komen te staan met hun kinderboekenhelden zoals Kikker in het Kinderboekenmuseum.  
 
Misschien denk je bij een stedentrip met kinderen niet meteen aan Gouda of Delft, maar deze steden vol historie en gezellige winkelstraatjes zijn wel erg leuk voor een dagje of nachtje weg. Onze favoriet wat betreft kindvriendelijke musea is Leiden, waar je je makkelijk een heel weekend kan vermaken. En wil je naast stad ook strand? Scheveningen ligt op steenworp afstand van Den Haag en is prima te combineren. 
 
Accommodaties in Zuid-Holland zijn er voor alle wensen en budgetten. Wil je iets bijzonders? Slaap dan een nachtje op een heus cruiseschip in Rotterdam of droom weg in een vliegtuig of vogelhuisje. Wil je wat meer comfort of ben je op zoek naar een goedkope optie? We schreven ook over een duurzaam Landalpark met luxe bungalows en een budgethotel in hartje Den Haag. 
 
Naast dat je in deze provincie met kinderen prima een stedentrip kan maken, is er ook genoeg keuze uit andere kindvriendelijke attracties in Zuid-Holland. Voor achtbanen en waterplezier ga je naar Drievliet of Duinrell, terwijl je in Madurodam of het Archeon een educatief dagje uit beleeft.  

Steden, musea en accommodaties

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Natuur

Lees meer
Scroll to Top