Portugal met kinderen

Portugal met kinderen is een geschikte vakantiebestemming voor veel verschillende type vakantiegangers. Zoek je een zonvakantie dan denk je natuurlijk aan de Algarve met kinderen. Ga liever op stedentrip denk dan eens aan Porto of Lissabon met kinderen. Het binnenland van Portugal is nog relatief onontdekt en hier kan je natuur en rust vinden.  Een van onze bloggers maakte ook een rondreis door Portugal.

Tijdens een vakantie in Portugal met kids zal je merken dat familiebanden erg belangrijk zijn. Mede hierdoor is Portugal een erg kindvriendelijke bestemming, zo is het gewoon om met het hele gezin uitgebreid uit eten te gaan in een restaurant. Vergeleken bij een aantal andere middellandse zee bestemmingen is Portugal ook nog een hele betaalbare bestemming. Met kinderen naar Portugal is daarom ook erg populair als 2e of 3e vakantie van het jaar. Wanneer het hier in Nederland nog, of alweer koud is heb je in Portugal heerlijke temperaturen. Als maakt het zeker uit of je naar het noorden of zuiden van Portugal gaan. 

In 2017 gaan niet een maar drie bloggers van gezinopreis naar Portugal. Op de planning staan een paar dagen Algarve en een roadtrip door het midden en zuiden van Portugal met kinderen en een paar dagen Porto. Blijf deze pagina in de gaten houden voor meer informatie. 

Op jeepsafari in de Algarve
Een jeepsafari is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij een vakantie in de Algarve. Terwijl het juist[...]
Het eilandgevoel Ilha do Farol en het Ria Formosa National Park
Waar ik ook kijk: verse wilde bloemen, kleine witte huisjes en een hoge vuurtoren. Mijn blik gaat naar rechts en[...]
Wat te doen in en rondom Albufeira met kinderen
Albufeira is een hele betaalbare vakantiebestemming in de Algarve. Het is een oud vissersdorpje dat is uitgegroeid tot een moderne[...]