Bestemmingen

Wil je de informatie op onze site lezen per bestemming dan kan je via het menu naar de diverse landen gaan.

Het merendeel van de artikelen op Gezin op Reis is door onszelf geschreven en gaat over reizen die we met ons gezin gemaakt hebben. Na bijna 3 jaar Gezin op Reis hebben we sinds 2016 ook een klein team  bloggers met gezin die hun verhalen met jullie delen.

We updaten onze blogs regelmatig om te zorgen dat de informatie up-to-date blijft.Benieuwd welke reizen we wanneer maakten je leest het hier per jaar een selectie van onze favoriete reisverhalen.  Of ga naar alle landen

Europa: Andorra, Bosnië & Herzegovina, Bulgarije, CyprusDenemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Britannie, IJsland, Italië, IerlandKroatië, Letland, Litouwen, Malta, Polen, Portugal, Roemenië,Servië, Spanje, Montenegro, Turkije,Vaticaanstad, Zweden
Azië: Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Nepal,Filipijnen, Singapore, Sri LankaThailand ,Taiwan
Midden-Oosten: Bahrein, Israël, Jordanië, Oman, Palestijnse gebieden*, Verenigde Arabische Emiraten
Afrika: Egypte, Kenia, Marokko, Tanzania, Zuid-Afrika
Noord-Amerika: Canada, USA, Mexico
Midden-Amerika: Belize, Curaçao*, Costa Rica, Guatemala,Honduras, Nicaragua, Panama
Zuid-Amerika: Bolivia, Colombia, ChiliPeru

2018

Wij starten het jaar met een reis door Thailand, Maleisië en Singapore voor moeder en dochter. Best een avontuur met zijn 2e en de laatste keer dat we dit zomaar in januari kunnen doen. Vanaf nu hebben we leerplicht. In de meivakantie gingen we interrailen met onze dochter een hele gave manier om Europa te zien. In de zomervakantie gaan we naar Tsjechie, Servië en Bulgarije. Onze reisbloggers gaan o.a. naar Zuid-Afrika, Japan en Amerika. Ook staan er weer veel stedentrips op de planning zoals Antwerpen, Luik en diverse kleinere steden in Duitsland. 

2017

Wij starten het jaar met een reis van 2 maanden door Zuid-Amerika. Hierdoor konden we dit jaar vele informatie geven over Colombia, Peru, Bolivia en Chili. Onze reisbloggers gingen o.a. op vakantie naar Sri Lanka en Scandinavië. Bovendien werden er weer heel veel stedentrips gemaakt naar o.a. Gent, Amsterdam, Utrecht en Gdansk.

2016

We waren drie weken op reis door Thailand, Myanmar en China. We ontdekten Slovenie een onbekende parel in Europa. Gingen naar verschillende Franse regio's en maakten wederom veel stedentrips. 

2015

Drie weken met een huurauto door Panama, een korte vakantie in Denemarken, een week op vaarvakantie in Frankeijk en een heleboel Europese stedentrips. 

2014

Voor het eerst backpacken met een baby. We bezochten meerdere landen in Zuid-Oost azie. Daarnaast gingen we naar diverse Europese bestemmingen. 

2013

In 2013 gingen we voor het eerst op reis met onze dochter. Haar eerste vliegvakantie met 10 weken naar Curaçao. Toen ze 6 maanden was gingen we naar Ijsland, Canada en New York. 

Reisverslagen zonder kinderen

Voordat onze dochter geboren werd hebben we ook al veel mooie reizen mogen gemaakt waaronder een wereldreis van 9 maanden. In die tijd hielden we van een aantal vakanties en stedentrips reisverslagen bij voor geïnteresseerden. Deze kan je hier vinden: