Home / Noord-Macedonie met kinderen

Noord-Macedonie met kinderen

Op zoek naar een originele en hele goedkope vakantie met kinderen denk dan eens aan Noord-Macedonië. Dit land in Oost-Europa is nog relatief onbekend maar in opkomst als toeristenbestemming. Je hebt het meer van Ohrid wat met haar vele kerkjes langs het helderblauwe water een van de bekendste bezienswaardigheden is van Nord-Macedonië. Er zijn ook prachtige wandelgebieden in Noord-Macedonië.

Ik bezocht zelf de hoofdstad Skopje en maakte een wandeling door de mooie Matka Canyon. Je kunt hier ook met een kajak de kloof verkennen. De hoofdstad Skopje is ook met kinderen de moeite waard om een dag of twee te verblijven. Het land heeft ongetwijfeld nog meer te ontdekken. In Skopje kan je in ieder geval eenvoudig babyvoeding en luiers vinden en kinderen zijn welkom bij restaurants. Wanneer je de binnenlanden in gaat zal het wellicht wat lastiger zijn.

Je kunt op eigen gelegenheid naar Noord-Macedonië gaan zoals wij hebben gedaan maar ook gebruik maken van de aantrekkelijk zonvakantie aanbiedingen met kindvriendelijk hotel of van een goedkope last-minute naar Macedonië

Bestemmingen Macedonië met kinderen 

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll to Top